Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 09:40

Πλήθος διεθνών διακρίσεων για το Poseidonion Grand Hotel

Ο Νοέμβριος είναι παραδοσιακά, ο μήνας των βραβεύσεων για τον ξενοδοχειακό τουρισμό, διεθνώς και το Poseidonion Grand Hotel, πιστό στο ραντεβού του, σάρωσε και φέτος τα βραβεία.

Την 1η Νοεμβρίου, στην τελετή των World Luxury Hotel Awards που έλαβε χώρα στο Indigo Pearl Resort and Spa στα νησιά Πουκέτ, κατέκτησε το βραβείο “Luxury Boutique Hotel Europe” ενώ στις 3 Νοεμβρίου 2013, στην τελετή απονομής των International Hotel Awards, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 2000 ξενοδοχεία σε 6 περιφέρειες (Europe, Americas, Africa, Arabia, Asia-Pacific, UK), έγινε κάτοχος του βραβείου “Best International Hotel Marketing”, κατακτώντας παράλληλα την 1η θέση στις κατηγορίες  “Best Hotel Marketing Europe” και “Best Hotel Marketing Greece”.  Και το ταξίδι δεν έληξε εκεί, καθώς στις 28 Νοεμβρίου στη λαμπρή τελετή των Boutique Hotel Awards στο Marble Arts Hotel στο Λονδίνο, παρέλαβε τα βραβεία “Best Boutique Hotel in Europe” και “Best Boutique Hotel Culinary Excellence” ενώ ήταν και finalist στην κατηγορία “Best Boutique Hotel Sensuous Spa”.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Poseidonion Grand Hotel, κος Αντώνης Βορδώνης συγκινημένος δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την εκπληκτική ομάδα του Poseidonion Grand Hotel για την σκληρή και αποτελεσματική δουλειά που επέδειξαν και φέτος. Παράλληλα, για το βραβείο “Culinary Excellence” που αφορά στο σύνολο της γαστρονομικής απόλαυσης που προσφέρει το ξενοδοχείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικότερα, τον διεθνούς φήμης chef Χριστόφορο Πέσκια που για 2η χρονιά επιμελήθηκε το μενού, παντρεύοντας παραδοσιακές γεύσεις των Σπετσών και τοπικά προιόντα από όλη την Ελλάδα με προτάσεις υψηλής μαγειρικής τέχνης. Πραγματικά, δε θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τρόπο υποδοχής των 100 χρόνων ιστορίας του Poseidonion Grand Hotel!»


 
Το 2014 είναι έτος-ορόσημο για τo Poseidonion Grand Hotel, καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Όραμα του Σωτήριου Ανάργυρου, κατασκευάστηκε το 1914 και γρήγορα αποτέλεσε πόλο έλξης, όντας ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στα πρότυπα της Cote d’Azure. Το 2009, μετά από μια επίπονη διαδικασία ανακαίνισης 5 χρόνων, ξανάνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί παλιούς και νέους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο διάστημα των 4 ετών επαναλειτουργίας του, συμμετέχει ενεργά ως Φορέας Πρωτοβουλιών, στην ανάπτυξη των Σπετσών, με ενεργή παρουσία στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα του νησιού.

Ενόψει της νέας σεζόν και των εορτασμών για τα 100 χρόνια του, το Poseidonion Grand Hotel  επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες του, δίνοντας τους την ευκαιρία να γίνουν μέρος της ιστορίας.

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος