Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 07:12

Απόβαση Instragramers στους Λειψούς (φωτο)

Απόβαση Instragramers στους Λειψούς (φωτο)
φωτο-lilliesofvalley

Τον ιδανικό προορισμό βρήκαν στους Λειψούς,δεκάδες λάτρεις της φωτογραφίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σε ένα ονειρικό φωτογραφικό τριήμερο γνωριμίας του εξωτικού νησιού που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λειψών, την βραβευμένη με χάλκινο βραβείο στα GreekTourism Awards 2019 κοινότητα Ελλήνων Instagramers «Greek Instagramers Events» και την εταιρία Τουριστικού Marketing Remake.

Μέσα από τις δημοσιεύσεις τους στα Social Media, εικόνες των Λειψώνθα προβάλλονται σε διάρκεια χρόνου, τόσο στο Ελληνικό, όσο και στο διεθνές κοινό. Η ομάδα αποτελείτο από εθελοντές φωτογράφους που διατηρούν δημοφιλή προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εμπειρία σε αντίστοιχες δράσεις και πολλοί από αυτούς με αναγνωρισμένη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο της φωτογραφίας. Φωτογραφίες που προέκυψαν από αυτό το ξεχωριστό τριήμερο και αναρτώνται δημοσίως στα κοινωνικά δίκτυα,
μπορεί κάποιος να τις βλέπει ακολουθώντας τα hashtags #VisitLipsi και #My_Lipsi.

Ο συνιδρυτής της φωτογραφικής κοινότητας Greek Instagramers Events, Γιώργος Βέργαδος δήλωσε: «Ανακαλύψαμε στους Λειψούς, έναν προορισμό με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, με ζεστούς και φιλόξενους κατοίκους, ένα στολίδι του Αιγαίου Πελάγους όπου διατηρούνται αναλλοίωτα τα υπέροχα χρώματα της χώρας μας. Τα μέλη της ομάδας μας βίωσαν μια αξέχαστη εμπειρία και οι φωτογραφικές τους μηχανές κατέγραψαν χιλιάδες εικόνες μέσα στο τριήμερο. Φωτογραφίες τους αναρτώνται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα και για αρκετά μεγάλο διάστημα θα προβάλλουν τους Λειψούς σε σημαντικά ευρύ κοινό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ