Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 07:34

Huffington Post και La Repubblica αποθεώνουν τους Λειψούς

Άρθρο για τους Λειψούς φιλοξενεί η Huffington Post Ιταλίας, παρακινώντας τους αναγνώστες της να ανακαλύψουν ένα προορισμό που δεν θα αφήσουν ποτέ πίσω τους.

Οι δημοσιογράφοι, που προσκλήθηκαν από τον Δήμο Λειψών τον Ιούνιο σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρία μάρκετινγκ, σαγηνεύτηκαν από την ανυπόταχτη φύση του νησιού της θεάς Καλυψούς, τις παραλίες, τον αυθορμητισμό των ντόπιων και την αγνότητα των υλικών.

«Είναι το νησί που μπορεί κανείς να αποδράσει από την πραγματικότητα αλλά και τις στημένες διακοπές!» είναι ένα από τα σχόλια του εγκωμιαστικού άρθρου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στη συντάκτρια μάλιστα πως «σε ένα νησί 800 κατοίκων δεν είναι λίγοι οι Ιταλοί που ήρθαν για διακοπές στους Λειψούς και αποφάσισαν να παραμείνουν για πάντα βρίσκοντας το νόημα της ζωής τους, ένα καταφύγιο μακριά από την καθημερινότητα».

Το άρθρο στη Huffington Post έκανε τόση αίσθηση στην Ιταλία με τον πηγαίο ενθουσιασμό που εκπέμπει που ακόμη και η κορυφαία Ιταλική εφημερίδα La Repubblica το ανέδειξε μέσα από τα social media, κερδίζοντας εκατοντάδες likes σε λίγη ώρα.