Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 07:46

Φλόριντα: Το πρώτο ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας στον κόσμο είναι γεγονός (Βίντεο)

Το ολοκαίνουριο και άκρως πρωτότυπο, σε σχήμα, ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει στις 25 Οκτωβρίου στη Φλόριντα ανήκει στην οικογένεια της Hard Rock και το κόστος κατασκευής του ανέρχεται στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που εντάσσεται στο πλαίσιο ενός μεγαλύτερου, με την δημιουργία δύο νέων Hard Rock Hotel & Casinos στη Φλόριντα, με το συνολικό κόστος τους να αγγίζει τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε αυτό που θα βρίσκεται στο Χόλιγουντ και στην ουσία θα αποτελεί επέκταση του ήδη υπάρχοντος Seminole Hard Rock Hotel τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου, με τους Maroon 5 να δίνουν το παρών στη σκηνή (τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται από τις 31 Μαΐου).

Χαρακτηριστικό στοιχείο του ξενοδοχείου δεν είναι άλλο από την κιθάρα ύψους 140 μέτρων περίπου, όπου θα φιλοξενούνται περισσότερα από 600 δωμάτια, ένας τεράστιος χώρος σπα σε μια έκταση 3.500 τ.μ., 14 εστιατόρια, ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο, εμπορικά καταστήματα, χώρος για live εκδηλώσεις (υπολογίζονται περίπου 100 το χρόνο), meeting rooms, αίθουσες συνεδρίων κ.α.

Ανάμεσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου διακρίνονται οι πολυτελείς βίλες, από 42-75 τ.μ., στην κυριολεξία βυθισμένες στο νερό, οι οποίες διατίθενται για εκείνους που θέλουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία με ιδιωτικό μπάτλερ και πισίνα, όπως και εκείνη που απολαμβάνει όποιος επισκέπτεται στο εξωτικό νησί Μπόρα- Μπόρα στη Γαλλική Πολυνησία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ