Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 09:18

Ποδηλατοδρομία από τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George για τη UNICEF

Tα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George, στο πλαίσιο των Ενεργειών Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης υποστηρίζουν το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Starwood EAME Road to Awareness (R2A) για τα Παιδιά.

Το Road to Awareness είναι ένα πρόγραμμα της Starwood μέσω του οποίου Ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ευρώπη με διάφορες ενέργειες, προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ενισχύσουν το έργο της UNICEF. Γι’ αυτό το λόγο διοργανώσαμε με την βοήθεια μιας ομάδας εθελοντών συνεργατών των Ξενοδοχείων την 1η Ποδηλατοδρομία, Road to Awareness – Athens 2013 την Κυριακή 03/11/2013, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για όλο το διάστημα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2013.

Το μήνυμα:

«Σε αυτή την ποδηλατοδρομία μια ομάδα τρέχει για καλό σκοπό.  Συγκεντρώνουμε εθελοντικές εισφορές για τη UNICEF και τα Παιδιά του Κόσμου»

Σκεφτήκαμε ότι αφού το ποδήλατο είναι διασκέδαση, μπορεί να αποτελέσει και τον καλύτερο  τρόπο για να διανύσουμε το κέντρο της Αθήνας, να περάσουμε κάτω από την Ακρόπολη και να φτάσουμε  μέχρι την Παραλιακή Λεωφόρο, σε μια διαδρομή 35 χλμ. Σημείο συνάντησης ήταν η Πλατεία Συντάγματος απέναντι από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Βασικοί στόχοι της εκδήλωσής μας ήταν:


1) η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρία μας και

2) η υποστήριξη ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτή του προγράμματος της Starwood για τη UNICEF.