Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 09:54

Ταξιδιωτικοί προορισμοί με συγκεκριμένο φωτογραφικό θέμα!


Εάν θέλετε να τραβήξετε την ιδανική φωτογραφία στις διακοπές σας με συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν προορισμοί που προσφέρουν τις τέλειες εικόνες ηλιοβασιλέματος, απέραντου γαλάζιου, απόκοσμου τοπίου… Το τέλειο πλάνο στο ιδανικό σκηνικό κάθε φορά που θα πατάς το κλείστο στη φωτογραφική μηχανή!

1. Σκωτία – τα καλύτερα παρθένα τοπία

Τα περίφημα Highlands της Σκωτίας, απόκοσμα τοπία, ερημικές παραλίες, δραματικοί λόφοι, εκπληκτικές λίμνες,  απομονωμένα χωριά

2. ΗΠΑ – τα καλύτερα πλάνα οδικού ταξιδιού

Από ποώδη λιβάδια σε βραχώδη φαράγγια και από τις μεγαλουπόλεις στις αχανείς ερήμους, οι ΗΠΑ έχουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στον κόσμο.

3. Καναδάς – τα καλύτερα φυσικά τοπία

Με χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων από παρθένα δάση και πεδιάδες όπου ζουν όλα σχεδόν τα είδη της χλωρίδας και της πανίδας, ο Καναδάς είναι μια ονειρεμένη φύση για φωτογράφους.

4. Ινδία – τα καλύτερα πορτρέτα

Παρέες ανθρώπων ντυμένων παραδοσιακά, πολλά φεστιβάλ, πολύχρωμα ρούχα και θρησκευτικές τελετές, η Ινδία είναι ο πιο καλός προορισμός για να φωτογραφίσετε πρόσωπα.

5. Νότια Αφρική – τα καλύτερα εναλλασσόμενα τοπία

Το ποικιλόμορφο τοπίο της Νότιας Αφρικής, η υπέροχη άγρια ζωή και οι πολυσύχναστες πόλεις είναι ιδανικά για… πολυπολιτισμικές φωτογραφίες.

6. Ελλάδα – τα καλύτερα νησιωτικά τοπία

Τόσα πολλά νησιά, απέραντο γαλάζιο, παραδοσιακές παλιές πόλεις και ακτές με ξεχωριστή ομορφιά, η Ελλάδα προσφέρεται για να απαθανατίσει κάποιος τα ωραιότερα νησιωτικά τοπία.

7. Γκαλαπάγκος – τα καλύτερα τοπία άγριας ζωής

Πολλά είδη πουλιών, χελώνες και φώκιες, σαύρες και παράξενα πλάσματα στήνονται στο φακό ποζάροντας στα καλύτερα τοπία άγριας ζωής.

8. Αυστραλία – τα καλύτερα ερημικά τοπία

Το άγονο κόκκινο τοπίο της Αυστραλίας θα μπορούσε κάλλιστα να θυμίζει… προσγείωση στον Άρη!

9. Κροατία – τα καλύτερα αρχιτεκτονικά τοπία

Χωριά και πόλεις με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κερδίζουν τις εντυπώσεις και πολλά… κλικ!

10. Ιταλία – τα καλύτερα ιστορικά τοπία


Με μια ιστορία που εκτείνεται χιλιετίες πίσω, η Ιταλία είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της ιστορικής φωτογραφίας.

perierga.gr