Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 07:27

Virtuoso: Οι Αμερικάνοι θέλουν όλο και περισσότερο να κάνουν πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα

Μία εντυπωσιακή αύξηση στη ζήτηση διακοπών στην Ελλάδα παρουσιάζουν τα στοιχεία της Virtuoso, ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα ταξιδιωτικών συμβούλων στην Αμερική, όπως αυτά διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις κρατήσεις των Αμερικάνων για την Άνοιξη 2019.

Πιο συγκεκριμένα οι Αμερικάνοι ζητάνε όλο και περισσότερο να πραγματοποιούν πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα, τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, με τις κρατήσεις τους να έχουν αυξηθεί κατά 312% σε σύγκριση με τις αντίστοιχες κρατήσεις της προηγούμενης χρονιάς για την αντίστοιχη περίοδο.

Σύμφωνα με τo travelagentcentral, αυτή η ανοδική πορεία της Ελλάδας στις προτιμήσεις των Αμερικάνων σημειώνεται από το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ελλάδα, λοιπόν, με αυτήν την εντυπωσιακή αύξηση κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των Αμερικάνων, με την Ελβετία να βρίσκεται στην κορυφή με μια ραγδαία αύξηση της τάξης του 589%!

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Μαρόκο με 302%, ακολουθεί η Ιαπωνία με 220% και η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 197%.