Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 12:41

Άνοιξε τις πύλες του το The Royal Apollonia

Τελέσθηκαν την Κυριακή στη Λεμεσό τα εγκαίνια του πλήρως ανοικοδομημένου πεντάστερου ξενοδοχείου The Royal Apollonia της Louis Hotels από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια λιτή τελετή στους χώρους του ξενοδοχείου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος που εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου. Το The Royal Apollonia είναι ιστορικό ξενοδοχείο για την Λεμεσό αφού αποτέλεσε την πρώτη της πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία άνοιξε και την αυλαία της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.


 
Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Louis κ. Κωστάκης Λοΐζου υπογράμμισε την ιστορικότητα του ξενοδοχείου και την σημασία του για την πόλη αλλά και την σταθερή προσήλωση του Ομίλου Louis στην αναβάθμιση των υποδομών, την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και τις επενδύσεις σ’ ένα τομέα υψίστης σημασίας για την οικονομία της χώρας.  Ευχαρίστησε επίσης τον Μακαριώτατο και την Ιερά Αρχιεπισκοπή, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, για την εξαίρετη συνεργασία. Ο κύριος Λοΐζου απένειμε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναμνηστικές πλακέτες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για το εξαίρετο έργο που επιτελούν και την ουσιαστική συμβολή τους στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Ο κύριος Λοΐζου βράβευσε επίσης, σαν ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευχαριστιών, τον κύριο και την κυρία Αλεξάντερ και Γιούλια Τουκολούκοφ, ιδιοκτήτες της Biblio Globus, του μεγαλύτερου τουριστικού συνεργάτη της Κύπρου από την Ρωσία, που μετέφερε φέτος περί τους 400,000 τουρίστες στην Κύπρο.


 
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε το πρωτοπόρο έργο του αείμνηστου Λούη Λοΐζου, ιδρυτή του Ομίλου Louis και πατέρα του Κυπριακού τουρισμού και συνεχάρη την εταιρεία και την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την ανοικοδόμηση του ξενοδοχείου και την ευρύτερη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας.  Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα που η κυβέρνηση λαμβάνει για την ανάπτυξη του τουρισμού, την ενίσχυση της απασχόλησης και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και υπογράμμισε την σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για την Κυπριακή οικονομία και την επαναφορά της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.
 
Το The Royal Apollonia, ξανάνοιξε φέτος τις πύλες του μετά από μια μεγαλειώδη ανοικοδόμηση όλων ανεξαιρέτως των χώρων του, των 204 δωματίων που διαθέτει αλλά και με την προσθήκη άλλων νέων υπηρεσιών που ανεβάζουν ουσιαστικά το επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει. Με τέσσερα εστιατόρια, δύο μπαρ, μια ολοκαίνουργια μεγάλη εξωτερική πισίνα, παιδικό υδροπάρκο και ένα υπερσύγχρονο κέντρο σπα με εσωτερική πισίνα, το πεντάστερο The Royal Apollonia καθίσταται πλέον πραγματικό στολίδι για την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου.