Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 10:57

Τριήμερο 28ης στο The Westin Resort

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και οι περισσότεροι από μας αναζητούν ένα μέρος για να αποδράσουν ώστε να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από δυσκολίες της καθημερινότητας. To The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί η ιδανική επιλογή για μια χαλαρωτική και αναζωογονητική φθινοπωρινή απόδραση καθώς συνδυάζει την ηρεμία που προσφέρει το φυσικό τοπίο με την την ενέργεια που αποπνέει το Westin.

Συγκεκριμένα για το τριήμερο της 28ης έχει σχεδιάσει ένα πακέτο που σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από δραστηριότητες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους.Το πακέτο περιλαμβάνει μαθήματα Power Yoga, Hatha Flow Yoga, Pilates, κολύμβηση και αθλητικές δραστηριότητες στα γήπεδα του ξενοδοχείου. Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του Anazoe Spa σας υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας με μια τεράστια ποικιλία από πακέτα χαλάρωσης με ειδικές τεχνικές μασάζ.

Καθημερινά οι chef των εστιατορίων με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες της Μεσσηνιακής γης ετοιμάζουν υπέροχα πιάτα με πινελιές παράδοσης με σκοπό να αφήσουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Για αυτούς που αγαπάνε τα αθλήματα το Navarino Outdoors καθημερινά οργανώνει διαδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας για να διατηρήσετε την φυσική σας κατάσταση και στις διακοπές.

Αν έχετε παιδιά τότε μην αγχώνεστε καθόλου, καθώς το Cocoon και το Sandcastle με ειδικούς εκπαιδευτές παρέχουν στα παιδιά σας ειδικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης.Το πακέτο διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με 165 ευρώ τη βραδιά με πρωινό, δωρεάν διαμονή για τα παιδιά, check-in από τις 12:00 την Παρασκευή και check-out έως τις 18:  το απόγευμα της Δευτέρας.

Επιμέλεια: Γιάννης Παναγόπουλος