Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 10:35

Κρουαζιέρες από τον Πειραιά με 191 ευρώ. Εσείς θα πείτε όχι;

Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό ταξιδιωτών θα έχουν όνειρο να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη κρουαζιέρα με ένα υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, όμως αν ρωτήσουμε τους περισσότερους θα σου πουν πως οι τιμές για κάτι τέτοιο είναι απλησίαστες.

Η εταιρεία Orange Cruises σπάει τον μύθο αυτό και προσφέρει εκπληκτικές κρουαζιέρες με υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια με μόνο από 191 ευρώ το άτομο.

Η πρώτη 11ήμερη κρουαζιέρα σας ταξιδεύει στο "Πανόραμα Τουρκικών Ακτών" ξεκινώντας από το  λιμάνι του Πειραιά, κάνετε μια στάση στον Βόλο, και στην συνέχεια περνάτε από τα στενά των Δαρδανελίων και φτάνετε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη, όπου και διανυκτερεύετε. Την επόμενη μέρα θα μεταβείτε στο Δικέλι της Τουρκίας και σειρά έχουν οι πόλεις Κουσάντασι, Μαρμαρίς και Αλάνυα.  Τελικός προορισμός είναι η Λεμεσός της Κύπρου όπου από εκεί θα ξεκινήσει και το ταξίδι της Επιστροφής.
Ημέρα αναχώρησης στις 10 Νοεμβρίου

Η δεύτερη 11ήμερη κρουαζιέρα με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά σας ταξιδεύει στους "Άγιους Τόπους και Κύπρο". Ξεκινάτε από το λιμάνι του Πειραιά  φτάνετε στο Κουσάντασι και από εκεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Επόμενη στάση είναι η Λεμεσός της Κύπρου κι από εκεί σειρά έχει το Άσντοντ στα Ιεροσόλυμα, η Χάιφα στο Ισραήλ και η Αντάλεια στην Τουρκία. Από τη μαγική Ρόδο θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής.
Ημέρες αναχώρησης στις 31 Οκτωβρίου και 20 ΝοεμβρίουΤο ΚρουαζιερόπλοιοΗ διαμονή σας στο κρουαζιερόπλοιο ms Rotterdam της Holland America Line θα σας μείνει αξέχαστη μιας και προσφέρει στους ταξιδιώτες τις πιο σύγχρονες παροχές. Στο εσωτερικό του πλοίου επικρατεί παντού η αίσθηση της πολυτέλειας, αυθεντικά έργα τέχνης, αντίκες και υπέροχες συνθέσεις από λουλούδια σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μαγικό παλάτι.

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει άνετες καμπίνες με μοναδικές παροχές και καλαίσθητη διακόσμηση που σίγουρα θα σας προσφέρουν την χαλάρωση και την ξεκούραση που αναζητάτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τις κρουαζιέρες εδώ

Του Γιάννη Παναγόπουλου