Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 01:48

Δυναμική θα είναι η παρουσία της Ελλάδας στα τουριστικά δρώμενα της Αμερικής

Δυναμική θα είναι η παρουσία της Ελλάδας στα τουριστικά δρώμενα της Αμερικής εφέτος, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας North Events, καθώς σειρά επιχειρηματικών εκδηλώσεων θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό τουρισμό.

Συγκεκριμένα, πρώτος σταθμός τον Φεβρουάριο είναι η δυτική ακτή των ΗΠΑ, με το 2ο Greek Panorama B2B Roadshow σε μία από τις πλουσιότερες πολιτείες, την Καλιφόρνια. Οι προγραμματισμένες συναντήσεις και παρουσιάσεις συνδιοργανώνονται με την ASTA - American Society of Travel Advisors, και την FedHATTA - Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού και όπου οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε 3 μεγάλα αστικά κέντρα: Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο.

Αναλυτικότερα η περιοδεία για την ελληνική αποστολή περιλαμβάνει στις 25 Φεβρουαρίου το San Diego, στις 26 & 27 Φεβρουαρίου το Los Angeles και στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου το San Francisco.

Στις 11 Μαΐου στο πλαίσιο του EU Open House - ημέρα αφιερωμένη στις eυρωπαϊκές χώρες και τον πολιτισμό τους - η North Events σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον ανοίγουν τις πόρτες της πρεσβείας και συνδιοργανώνουν μία ημέρα γεμάτη εκδηλώσεις και παρουσιάσεις ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων και παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα με γευσιγνωσίες για τους χιλιάδες φιλέλληνες Αμερικανούς της πρωτεύουσας. Όπως και το 2018, η ελληνική παρουσίαση ήταν από τις σημαντικότερες για όλη την Ευρώπη καθώς οι επισκέπτες στους χώρους της Ελληνικής Πρεσβείας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Στις 25-27 Αυγούστου στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της ASTA, η North Events σε συνεργασία με την FedHATTA θα έχει συμμετοχή με περίπτερο όπου θα παρουσιάζονται ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί και τουριστικές επιχειρήσεις με σκοπό την δικτύωση κα περεταίρω ανάπτυξη σχέσεων με την Αμερικανική αγορά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ