Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 07:27

Nέα πρωτοποριακή καμπάνια από τον ΕΟΤ (Βίντεο)

Ξεκίνησε η νέα πρωτοποριακή καμπάνια του ΕΟΤ που υλοποιείται σε συνεργασία με την Αegean Airlines στο εξωτερικό, και προωθεί δυναμικά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικούς τουριστικούς προορισμούς για ολιγοήμερες διακοπές, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης 365 ημέρες το χρόνο.

Πρόκειται για μια ακόμη στοχευμένη ενέργεια από τον ΕΟΤ, στη διεθνή τουριστική προώθηση και προβολή της Ελλάδας, που εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού και των κατευθύνσεων της υπουργού Έλενας Κουντουρά, για τη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού πόλεως (city-break), ώστε η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για ολιγοήμερες διακοπές όλο το χρόνο.

Μέσα από μία σειρά θεματικών βίντεο, προβάλλεται η ελκυστικότητα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για ταξίδια με επίκεντρο τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τη διασκέδαση, τις ρομαντικές αποδράσεις. Η προώθηση των βίντεο γίνεται διαδικτυακά αρχικά, με στόχο να επεκταθεί και σε άλλα μέσα, στις χώρες Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

Η επιλογή των αγορών για την προώθηση της καμπάνιας στηρίχθηκε στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού τους κοινού και της γεωγραφικής τους θέσης και απόστασης από την Ελλάδα, ώστε η αεροπορική πρόσβαση προς και από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, να μην ξεπερνάει τις τρεισήμισι ώρες.

Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ και της Aegean Airlines, αξιοποιεί το πλέον εξελιγμένο εργαλείο προσέγγισης ταξιδιωτικού κοινού, μέσω διαδικτύου (Programmatic buying), καθώς η προβολή των video/banners EOT & Aegean Airlines γίνεται απολύτως στοχευμένα στους εν δυνάμει επισκέπτες, την ίδια στιγμή που αναζητούν στο διαδίκτυο ιδέες για ολιγοήμερες διακοπές. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται πιο αποτελεσματική προβολή που στοχεύει το κατάλληλο κοινό, την κατάλληλη χρονική στιγμή και με το κατάλληλο μήνυμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ