Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 07:47

Προβολή της Ελλάδας με τεχνολογία VR

Καινοτόμα τεχνολογία προβάλλει την Ελλάδα στη φετινή διεθνή έκθεση World Travel Market 2018. Συγκεκριμένα, η North Events με τη Future Need, σε στρατηγική συνεργασία με την Samsung -ο επίσημος πάροχος τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας (VR-360)- προβάλλουν πρωτοποριακά την Ελλάδα στην διεθνή έκθεση World Travel Market 2018, στο Λονδίνο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η North Events με την Future Need είναι η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα στη νέα ενότητα TravelL Forward της World Travel Market στο Λονδίνο από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου 2018, με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας VR-360 για την Ελλάδα και του κόμβου VR Visit Greece (www.vrvisitgreece.com). Στρατηγικός συνεργάτης της ελληνικής παρουσίας είναι η Samsung, παρέχοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την προβολή των video VR-360.

Με κεντρικό μήνυμα της έκθεσης «Technology that will shape the future of travel», σύμφωνα με την ανακοίνωση, η North Events σκοπεύει να παρουσιάσει πώς ακριβώς αυτή η νέα τεχνολογία αποτελεί ένα εξελιγμένο εργαλείο μάρκετινγκ αλλά και πωλήσεων, αφού ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να «δοκιμάσει» πριν αποφασίσει τις διακοπές που θέλει να κλείσει. Παράλληλα, θα ανακοινωθεί η έναρξη του πρώτου κόμβου για την Ελλάδα VR Visit Greece που θα περιέχει ψηφιακό υλικό με video εικονικής πραγματικότητας VR-360 από ολόκληρη τη χώρα.

Ο κόμβος θα προβάλλει προορισμούς και υπηρεσίες της χώρας μας μέσα από το δίκτυο συνεργατών της με ενώσεις και φορείς τουριστικών γραφείων από όλον τον κόσμο, π.χ. ΗΠΑ, Σκανδιναβία, Πολωνία και άλλες αγορές. Ταυτόχρονα, θα ανακοινωθεί και η νέα υπηρεσία της εταιρείας για διαδραστικούς χάρτες (interactive maps).

ΑΠΕ-ΜΠΕ