Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 09:19

Δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα γκολφ στην Costa Navarino


Η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, συνεχίζει την εκμάθηση γκολφ σε ομάδες με ένα τρίτο κύκλο εισαγωγικών μαθημάτων, για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να παίζουν μαζί με την παρέα τους, ή να συνεχίσουν τη γνωριμία τους με το άθλημα του γκολφ, με δωρεάν τα εισαγωγικά μαθήματα, για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Σε συνέχεια της επιτυχίας που σημείωσε ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος, η  Navarino Golf Academy δίνει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους να συμμετάσχουν στην τρίτη περίοδο ομαδικών μαθημάτων η οποία ξεκινάει στις 6 Οκτωβρίου, (15:00-16:00). Θα ακολουθήσουν  ακόμη 3 εισαγωγικά μαθήματα στις 13, 20 και 27  Οκτωβρίου την ίδια ώρα.  19 νέοι γκόλφερ γνώρισαν ήδη το άθλημα μέσα από τους δύο κύκλους μαθημάτων και συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους.

Τα ομαδικά μαθήματα που διεξάγονται στα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κάποιος το δημοφιλές άθλημα του γκολφ, τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές για εξάσκηση και βελτίωση, τις διεξαγωγές των τουρνουά, ενώ στο τέλος του κάθε κύκλου εισαγωγικών μαθημάτων (συνολικής διάρκειας 12 ωρών) οι συμμετέχοντες μπορούν να περάσουν από τεστ και να βαθμολογηθούν για τις ικανότητές τους στο παιχνίδι, ούτως ώστε να αποκτήσουν το δικό τους handicap.

Παράλληλα, η ομάδα των παιδιών και νέων της Navarino Golf Academy απέσπασε εξαιρετικά σχόλια στην πρώτη της συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά Faldo Series Greece Championship που έγινε το Σεπτέμβριο, με τη συμμετοχή νέων επίδοξων παικτών από όλο τον κόσμο.

Γιάννης Παναγόπουλος

johnpana@hotmail.gr