Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 08:07

Σε τουριστικό προορισμό με «σημαία» τον Πολιτισμό εξελίσσεται η Άνδρος

Σε τουριστικό προορισμό με «σημαία» τον Πολιτισμό εξελίσσεται η Άνδρος χάρη στις ποικίλες εκδηλώσεις που σχεδόν καθημερινά οργανώνονται στο νησί.

Το πλούσιο Φεστιβάλ που καλύπτει όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων και τα διαρκή καλλιτεχνικά δρώμενα στο Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, δίνουν ξεχωριστή διάσταση που, σε συνδυασμό με την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος και τις γιορτές που οργανώνονται, δίνουν «ζωντάνια» και ποιοτική διάσταση στον προορισμό.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης τόνισε:

«Η Άνδρος, χάρη στους ευεργέτες , τους εξέχοντες συντοπίτες, αλλά και τους επαγγελματίες και τους πολίτες της έχει αναδειχτεί τα τελευταία χρόνια ως ένας τόπος με ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η Τέχνη και, γενικά, ο Πολιτισμός.

Επιδίωξή μας είναι να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο τα ιδιαίτερα στοιχεία του τουριστικού - και όχι μόνο - προϊόντος του νησιού μας. Και χαιρόμαστε όταν διαπιστώνουμε την ανταπόκριση που έχουμε στα πρόσωπα των πολλών επιφανών επισκεπτών μας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ