Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 06:19

Ιταλίδα δημοσιογράφος «ερωτεύτηκε» την Κάρπαθο

Με στοχευμένες δράσεις που συνεχίζονται και στη διάρκεια της Τουριστικής σεζόν, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου ολοκλήρωσε τη Δευτέρα με επιτυχία δημοσιογραφικό ταξίδι με την έγκριτη Ιταλίδα ταξιδιωτική συντάκτρια, Nicoletta Fontana.

Με κυκλοφορία χιλιάδων αντιτύπων και με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και ακόμη περισσότερους διαδικτυακούς επισκέπτες, η εφημερίδα “ Quotidiano di Sicilia” πρωταγωνιστεί στη Σικελία και τη Νότια Ιταλία, ξεπερνώντας μάλιστα σε περιοχές κυκλοφορίας της, άλλες Ιταλικές εφημερίδες εγνωσμένου κύρους. Η δημοσιογράφος πρόκειται να δημοσιεύσει αφιέρωμα στην εφημερίδα και στο website του Μέσου, εστιάζοντας στο πολυδιάστατο «προϊόν» του νησιού και προσεγγίζοντας τον ταξιδιώτη με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και ποιοτικά ενδιαφέροντα. Για το λόγο αυτό άλλωστε, η κα Fontana που έμεινε εντυπωσιασμένη από τον προορισμό είχε τη δυνατότητα να εξερευνήσει την Κάρπαθο, τα γραφικά χωριά της, τις παραδόσεις, και τις εξωτικές παραλίες, να γευτεί τοπικές συνταγές και να βιώσει την εμπειρία των εκδρομών με σκάφος. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή της στο νησί για ιδιωτικούς λόγους αναψυχής, καθώς όπως τόνισε με την αναχώρηση της, «άφησε πίσω στο νησί, την καρδία της πριν φύγει!»

«Έχοντας ήδη επιτύχει αναγνωρισιμότητα στην Ιταλία, προτεραιότητα μας είναι η στόχευση σε ομάδες ταξιδιωτών με ειδικά ενδιαφέροντα. Για τον σκοπό αυτό, προσκαλούμε επιλεγμένους δημοσιογράφους, όχι απλά για ένα αφιέρωμα, αλλά για κάτι παραπάνω, να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας των φίλων της Καρπάθου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου, κ. Μιχάλης Λυτός μετά το πέρας της δημοσιογραφικής επίσκεψης που οργανώθηκε σε συνεννόηση με την εταιρία συμβούλων Τουρισμού του Δήμου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ