Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 06:46

Περισσότεροι απο 12.000 επισκέπτες κρουαζιέρας μέχρι στιγμής στο Βόλο

Περισσότεροι απο 12.000 επισκέπτες κρουαζιέρας μέχρι στιγμής στο Βόλο

Ακόμη μία προσέγγιση μεγάλου κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Βόλου καταγράφηκε τις περασμένες μέρες, δίδοντας έμφαση στην προοπτική για την θετική πορεία των αφίξεων την φετινή τουριστική περίοδο.

Το μεγάλο και πολυτελές κρουαζιερόπλοιο "Horizon" με σημαία Μάλτας κατέπλευσε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, προερχόμενο από την Μύκονο.

Στο εντυπωσιακό πλοίο της "PulmanTour" που πραγματοποιεί κυκλικές διαδρομές στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, επιβαίνουν περισσότερα από 2000 άτομα, μαζί με το πλήρωμα που ξεπερνά τους 600, στην πλειοψηφία τους Ισπανοί και ακολουθούν Πορτογάλοι, Βραζιλιάνοι και Αργεντίνοι.

Οι χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται το εμπορικό κέντρο του Βόλου, τους πολυπληθείς αρχαιολογικούς χώρους μαζί με το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, τα παραδοσιακά χωριά του Πηλίου και τις κοντινές ακτές της περιοχής.

Από την έναρξη της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και με τις εβδομαδιαίες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι, οι επισκέπτες έχουν ξεπεράσει τις 12.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ