Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 08:50

Δεκαέξι νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα εγκαινιάζει η Eurowings

Δεκαέξι νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα εγκαινιάζει για το φετινό καλοκαίρι η αεροπορικη εταιρεία Eurowings, προσφέροντας έτσι συνολικά 66 δρομολόγια στη χώρα μας.

Ειδικότερα, κατα τη διάρκεια σημερινής παρουσίασης του πτητικού προγράμματος από στελέχη του Ομίλου Eurowings, παρουσία του γενικού γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργου Τζιάλλα, η Κέρκυρα, το Ηράκλειο και η Κως θα εξυπηρετούνται με 4 νέα δρομολόγια ο κάθε προορισμός, η Ρόδος με 3 και η Ζάκυνθος με 1 νέο δρομολόγιο.

Επιπλέον, η Eurowings αυτό το καλοκαίρι, αυξάνει τη συχνότητα σε 6 υπάρχουσες πτήσεις προς την Ελλάδα, ενώ η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει παρουσία στην Ελλάδα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Ως αποτέλεσμα, η παρουσία της Eurowings στη χώρα μας για το έτος 2018 θα ενισχυθεί κατά 40%, και σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους από 1,4 εκατ. επιβάτες και πάνω από 300.000 επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς που επιλέγουν οι Γερμανοί για τις διακοπές τους. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, να βλέπουμε ότι σημαντικές αεροπορικές εταιρείες με μεγάλη ανάπτυξη, όπως η Eurowings, εμπιστεύονται το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας και επενδύουν στη χώρα μας, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του τουρισμού μας», σημείωσε ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

Ο Μάρκους Λίοπολντ, ανώτερος περιφερειακός διευθυντής της Eurowings, επισήμανε την σημαντική παρουσία της εταιρείας στη χώρα μας και πρόσθεσε: "Σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, η Eurowings το 2018 θα μεταφέρει 1,4 εκατομμύρια επιβάτες και περισσότερους από 300.000 επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα. Εκτιμάται δε, ότι η αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης από την ενίσχυση του δικτύου της Eurowings, θα εξασφαλίσει τη δημιουργία πάνω από 1.000 νέων θέσεων εργασίας στη χώρα".

Όλα τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.eurowings.com ή μέσω της εφαρμογής της Eurowings.

ΑΠΕ-ΜΠΕ