Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 08:58

H Emirates στηρίζει τον Ολυμπιακό

Η Emirates, και ο φετινός πρωταθλητής του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα έτος, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013/2014.

Η συγκεκριμένη συμφωνία υπογραμμίζει τη συνεχή δέσμευση της Emirates προς την Ελλάδα και τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο. Η Emirates θα συνεχίσει να λαμβάνει αναγνώριση του εμπορικού της σήματος με το γνωστό «Fly Emirates» να φιγουράρει στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το σπίτι του Ολυμπιακού, καθώς και δικαιώματα προβολής, φιλοξενίας και διαφήμισης.

«Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για την Emirates για ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο Σύλλογος έχει ενισχυθεί με διεθνείς παίκτες και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατακτώντας τη φετινή χρονιά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Η χορηγία του Ολυμπιακού υπογραμμίζει περαιτέρω τη συνεχή υποστήριξη της Emirates στην Ελλάδα και τους οπαδούς των αθλημάτων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Mohammad Sarhan, Emirates Area Manager, Greece and Albania. «Η συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, φέρνει την Emirates πιο κοντά με τους λάτρεις των σπορ στην Ελλάδα και παράλληλα αποδεικνύει ότι η παγκόσμια δέσμευσή μας στο ποδόσφαιρο αντανακλάται και σε τοπικό επίπεδο», πρόσθεσε ο κ. Sarhan.

Η χορηγία της Emirates προς τον Ολυμπιακό, είναι ακόμη ένα παράδειγμα της σημαντικής επένδυσης που πραγματοποιεί η Emirates στην Ελλάδα. Νωρίτερα φέτος, η Emirates ενέταξε το αεροσκάφος Boeing 777-300ER στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι, με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση επιβατών για ταξίδια από και προς την Ελλάδα.

Η Emirates έχει μεταφέρει περισσότερους από 84.000 επιβάτες τους πρώτους έξι μήνες του 2013 σηματοδοτώντας μια αύξηση της τάξεως του 30% σε σχέση με το περασμένο έτος κι ενδυναμώνοντας τις εμπορικές και τουριστικές σχέσεις μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου χορηγιών της Emirates από το 2008. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας κερδίσει 40 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 26 Κύπελλα Ελλάδας και 4 Super Cups, ενώ οι υποστηρικτές και οπαδοί του ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια, μόνο στην Ελλάδα.