Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 19:33

Wizz Air: Aρχίζει πτήσεις από Αθήνα, με επτά δρομολόγια

Την έναρξη 7 δρομολογίων από Αθήνα προς Πολωνία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Μολδαβία εγκαινίασε σήμερα η Wizz Air, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε, η επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας Σορίνα Ρατς (Sorina Ratz), οι συνολικές πτήσεις από την Αθήνα θα γίνουν 9 με την προσθήκη δύο ακόμα δρομολογίων προς το Λονδίνο (Λούτον) τον Απρίλιο και το Κουτάισι τον Μάιο.

Στις προθέσεις της εταιρείας είναι να κάνει το αεροπορικό ταξίδι πιο προσιτό οικονομικά σε περισσότερους επιβάτες από ποτέ άλλοτε, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για να ανακαλύψουν οι ταξιδιώτες την ευρωπαϊκή ήπειρο. "Είναι επιθυμία μας να τονώσουμε την κίνηση αλλά και τον κλάδο του τουρισμού προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές, να συμβάλουμε στις οικονομίες των κοινωνιών που εξυπηρετούμε, καθώς και να τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας" κατέληξε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ