Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 07:12

Φτερά εκτός ελληνικών συνόρων ανοίγει η Axia Hospitality

Φτερά εκτός ελληνικών συνόρων ανοίγει η εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, Axia Hospitality παρουσιάζοντας τις δράσεις της σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο.

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν περισσότεροι από 30 εκπρόσωποι των σημαντικότερων βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης, όπως Conde Nast Traveller, Tatler,  Vanity Fair,   Porter, House and Garden,  Times,  Daily Mail, Daily Telegraph, Express κ.ά. Εditors, travel writters, αλλά και bloggers είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το "άνοιγμα" νέων ξενοδοχείων, καθώς και για νέες υπηρεσίες και νέες εμπειρίες που προσθέτουν στο μενού της φιλοξενίας τους υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες που συνεργάζονται με την Αxia Hospitality.

"Σταθερός στόχος της  Axia Hospitality ήταν και παραμένει να αναδείξει τα ξενοδοχεία, με τα οποία συνεργάζεται σε παγκόσμιους προορισμούς και στο πλαίσιο αυτού του σκοπού, η ομάδα της Axia Hospitality  ταξιδεύει σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις και τα roadshows του Τουρισμού",  σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κυρίτσης, Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της Axia Hospitality.

ΑΠΕ-ΜΠΕ