Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 07:11

Η Google και η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζονται για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν η Google και η Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την επέκταση της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη μέσα από την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του νησιού και της ψηφιακής ανάδειξης του πολιτισμού της Κρήτης.

Το πρόγραμμα, που αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα για την Κρήτη ανακοίνωσαν, σε ειδική εκδήλωση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και η Διευθύντρια Marketing της Google στην Ελλάδα Μαρία Φουντά, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Στην παρέμβαση της η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έκανε λόγο για ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, το οποίο, θα αποκλείει την επιστροφή στο παρελθόν, θα διανέμει τα οφέλη στην πλειοψηφία των πολιτών, αλλά πάνω από όλα θα βασίζεται με εξωστρέφεια στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, είπε η υπουργός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ