Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 07:56

Πρωταγωνιστική παρουσία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη BIT 2018

Με πλήθος επαφών ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «BIT 2018» στο Μιλάνο.

Οι πέντε προορισμοί του ποληνησιωτικού δήμου αναδείχθηκαν το διάστημα 11-13 Φεβρουαρίου 2018, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσα από προγραμματισμένες συναντήσεις με έγκριτους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με καθιερωμένα ταξιδιωτικά ΜΜΕ της Ιταλίας, γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η διεθνής «Vogue», το «Bell'Europa» και το «Sale & Pepe», που αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.

«Στο Μιλάνο επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού κοινού για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, καθώς εκατοντάδες ήταν οι ενδιαφερόμενοι που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας. Ωστόσο η συμμετοχή μας δεν περιορίστηκε στην απλή εντυποδιανομή, αλλά εμπλουτίστηκε με προκαθορισμένες συναντήσεις και εξατομικευμένες παρουσιάσεις σε εκπροσώπους Μέσων και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων, προκειμένου τα οφέλη της έκθεσης να μεγιστοποιηθούν στο άμεσο μέλλον» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλαδων Δημήτρης Λιανός.

ΑΠΕ-ΜΠΕ