Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 03:31

Υψηλές πληρότητες στην απαρχή της νέας επενδυτικής πρωτοβουλίας της Zeus International

Με υψηλές πληρότητες ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα τη δραστηριοποίηση του η νέα επενδυτική πρόταση της Zeus International, στο κέντρο της Αθήνας, με την επωνυμία Κ29.

Πρόκειται ουσιαστικά για 30 διαμερίσματα που απευθύνονται κυρίως σε νεανικό κοινό κοιτώντας "κατάματα" τον ανταγωνισμό που προέρχεται από τα καταλύματα που συμμετέχουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Airbnb.

Από τις πρώτες ημέρες δραστηριοποίησής τους στην εγχώρια τουριστική αγορά προτιμήθηκε από τα νεανικά κοινά και φιλοδοξία παραμένει η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής της Ομόνοιας, μιας και το Κ29 βρίσκεται στην Αγίου Κωνσταντίνου. Να τονιστεί ότι ήδη τα πρώτα σημάδια ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής έχουν ήδη φανεί από τις παρουσίες άλλων επιχειρηματικών ομίλων, αυτοί ηγούνται των ξενοδοχείων Kubic Athens και Ρythagorion, αλλά και του ξενοδοχείου La Mirage στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, εντός του 2018, η συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International θα καρποφορήσει με νέες ξενοδοχειακές μονάδες. Σε συνέχεια του Wyndham Grand Athens και των Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, ακολουθούν τα τα Dolce Attica Riviera, Ramada Attica Riviera και Wyndham Grand Residences.

ΑΠΕ-ΜΠΕ