Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 02:17

Αυξημένο ενδιαφέρον για το «Athens Destination EXPO 2018»

Πρώτης τάξης ευκαιρία για την προβολή της Ελλάδας στην αγορά των ΗΠΑ αποτελεί το συνέδριο «Athens Destination EXPO 2018», το οποίο διοργανώνει η Ένωση Τουριστικών Γραφείων των ΗΠΑ, ASTA, τον Απρίλιο στην Αθήνα, και όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του, αναμένεται να απογειώσει τις αφίξεις Αμερικανών τουριστών στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια συνένετευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή την εν λόγω διοργάνωση, τονίστηκε ότι οι αιτήσεις από τουριστικά γραφεία των ΗΠΑ ξεπερνούν τις 240, ενδεικτικό της δυναμικής που έχει η διοργάνωση, τόσο για τους Αμερικανούς επαγγελματίες, όσο και για την ελληνική πλευρά. Μάλιστα, ο στόχος των ελληνικών τουριστικών γραφείων (FEDHATA) είναι να αυξηθούν οι Αμερικανοί τουρίστες στη χώρα μας κατά 30%, με όχημα το συνέδριο αλλά και δράσεις προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Σημειώνεται ότι η FEDHATTA θα διοργανώσει tour ειδικά για τους Αμερικανούς σύνεδρους, προκειμένου να γνωρίσουν, εκτός από την Αθήνα, και άλλους ελληνικούς προορισμούς, όπως την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ