Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 07:19

Προβολή ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό από την MTC Group

Πρωτοβουλία για προβολή προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων σε τρείς εκθέσεις του εξωτερικού αναλαμβάνει ο όμιλος MTC GROUP, μέσω της θυγατρικής του MORE GREECE.

Συγκεκριμένα, με περίπτερα που έχει ήδη κλείσει στις εκθέσεις της Νέας Υόρκης, του Ριάντ και του Ντουμπάϊ, θα δίνεται η δυνατότητα διανομής προωθητικού υλικού έπειτα από προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες του χώρου ώστε, στη συνέχεια, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις να έχουν την ευκαιρία σύναψης συμφωνιών με όσους εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον.

Η έκθεση NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW , θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Ιανουαρίου, H «RIYADH 2018 TRAVEL FAIR», στην πόλη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας από τις 10-13 Απριλίου και η « ARABIAN TRAVEL MARKET ?ATM 2018», στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στις 22-25 Απριλίου.

Επικεφαλής της τετραμελούς αποστολής θα είναι ο κ. Κώστας Σκαγιάς, αντιπρόσωπος Αιγαίου και Corporate Relations Manager της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού.

Τόσο η αμερικανική όσο και οι αραβικές αγορές έχουν , τα τελευταία χρόνια, παρουσιάσει σημαντική πρόοδο στην τουριστική κίνηση ,κυρίως προς Κυκλάδες, με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και τη φετινή χρονιά, ιδιαίτερα προς Μύκονο και Σαντορίνη.

Ο όμιλος, που γιορτάζει εφέτος τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, ετοιμάζει και άλλες πρωτοβουλίες, τιμώντας το πελατολόγιο που την εμπιστεύτηκε όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ