Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 03:22

Αναδιανομή αδιάθετων δελτίων του προγράμματος Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού

Τη συνέχιση της αναδιανομής των αδιάθετων δελτίων του προγράμματος Κοινωνικού-Ιαματικού τουρισμού έτους 2017, υπενθυμίζει η διοίκηση του ΟΓΑ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν του προγράμματος Κοινωνικού-Ιαματικού τουρισμού και να κάνουν:

- 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) σε όλη την επικράτεια.

- 10 διανυκτερεύσεις για όλους όσους επιλέξουν ως προορισμό τη Λέσβο, με επιδότηση των ναύλων μετακίνησης με 50 ευρώ/άτομο & 25 ευρώ το μειωμένο.

- 10 διανυκτερεύσεις για τους κατοίκους-δικαιούχους από τη Λέσβο που θα κινηθούν εντός του νησιού τους.

Τα αδιάθετα δελτία θα διατίθενται, μέχρι εξαντλήσεως αυτών, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, μέσω των ΚΕΠ. Η διάρκεια ισχύος των δελτίων είναι έως 8/5/2018.

Επισημαίνεται, ότι δικαιούχοι συμμετοχής στην αναδιανομή των δελτίων είναι:

α) Όλοι όσοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα παραπάνω προγράμματα και δεν κληρώθηκαν.

β) Όλοι όσοι κληρώθηκαν και δεν παρέλαβαν τα δελτία τους, μέχρι 8/9/2017.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, προκειμένου να παραλάβουν τα δελτία τους, θα πρέπει:

Να κάνουν κράτηση δωματίου σε τουριστικό κατάλυμα της επιλογής τους που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών επιχειρήσεων με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ, στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr). Μετά την κράτηση, το τουριστικό κατάλυμα πρέπει να αποστείλει επιβεβαίωση της κράτησης (πχ voucher) στον δικαιούχο.

Να καταχωρήσουν τα στοιχεία της κράτησης του δωματίου (επωνυμία καταλύματος, διάστημα διαμονής) στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), εφόσον έχουν τη δυνατότητα ή μέσω των ΚΕΠ.

Να προσέλθουν στα ΚΕΠ αυθημερόν για παραλαβή των δελτίων.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ, καθώς και κατάλογοι με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ-Αγροτική Εστία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ