Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 03:00

Οι ξενοδοχειακές ενώσεις της Κεντρικής Μακεδονίας συμπράττουν για καλό σκοπό

Με στόχο να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, οι τέσσερις Ξενοδοχειακές Ενώσεις  της Κεντρικής Μακεδονίας -Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής- ενώνουν τις δυνάμεις και διοργανώνουν από κοινού Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό κοκτέιλ, στις 15 Δεκεμβρίου.

Όπως άλλωστε δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Ένωσης Χαλκιδικής,  Γρηγόρης Τάσιος, "οι συνεργασίες είναι μια από τις βασικές επιδιώξεις μας στον κλάδο του τουρισμού προκειμένου να προβάλουμε τον τόπο μας και να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν. Η συγκεκριμένη συνεργασία όμως, έχει έναν διαφορετικό  χαρακτήρα: Να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπό μας και ειδικά στους συμπατριώτες μας που υπέστησαν αυτήν τόσο μεγάλη καταστροφή".

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση, οι τέσσερις Ξενοδοχειακές ενώσεις  γίνονται για μία βραδιά μία «Ένωση Προσφοράς και Αλληλεγγύης». Επισημαίνουν, ωστόσο ότι οι ξενοδόχοι των συγκεκριμένων ενώσεων προσπαθούν πάντα να βρίσκονται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη είτε με παροχή φιλοξενίας "είτε με την οικονομικής τους συνεισφορά σε σωματεία και ιδρύματα φιλανθρωπικού χαρακτήρα είτε  ακόμα φιλοξενώντας ιατρικό προσωπικό και εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας στους Νομούς τους, καλύπτοντας το κενό της πολιτείας".

Αυτήν τη φορά το σύνθημα είναι #oloimaziboroume  ενώ οι πρόσκληση απευθύνεται σε όλους.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Allegro Μέγαρο Μουσικής (Μ2), στις 9μμ και  τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων (ΠΟΞ).