Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 19:54

Περισσότερες online υπηρεσίες από το ανανεωμένο site της Aegean

Στον «αέρα» είναι πλέον το ανανεωμένο site της Aegean, www.aegeanair.com, προσφέροντας περισσότερες online υπηρεσίες στο κοινό.

 

Το νέο site είναι λειτουργικό σε όλες τις διαθέσιμες ψηφιακές συσκευές (Desktop, Mobile & Tablets).

Η αρχική σελίδα του site έχει σχεδιαστεί, με τρόπο ώστε να παρέχει γρήγορη πρόσβαση στη διαδικασία της κράτησης και εύχρηστη πλοήγηση, έτσι ώστε οι χρήστες να βρίσκουν πιο εύκολα αυτό που ψάχνουν. Η νέα υπηρεσία My Αegean δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό είτε μέσω εγγραφής είτε ως εγγεγραμμένο μέλος του Miles+Bonus ή ακόμα χρησιμοποιώντας τον Facebook λογαριασμό τους.

Με τη δημιουργία του προφίλ τους, οι χρήστες περιηγούνται σε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους και μπορούν να κάνουν κράτηση για την επόμενη πτήση εύκολα και γρήγορα, βάσει των καταχωρημένων στοιχείων τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όλα τα νέα χαρακτηριστικά έρχονται να προστεθούν στη γκάμα online υπηρεσιών που προσφέρει ήδη η Aegean στους χρήστες, όπως Διαχείριση κράτησης, Low fare calendar, Flight Status, κράτηση ξενοδοχείου, ενοικίαση αυτοκινήτου, ψηφιακή κάρτα Miles+Bonus, υπολογιστής μιλίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ