Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 10:50

Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ

«The Strategic Advantages of Greece: Investments & Growth» είναι το θέμα του 13ου  Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα, 20 και Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

 Το Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και στις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων. Στις εργασίες των 2 ημερών του Συνεδρίου θα συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο κ. Peter Long (CEO, TUI Travel PLC), ο κ. Andree Manning (Head of Global PR, Booking.com), ο κ. Juan José Riveiro (Principal, The Boston Consulting Group) και ο κ. John Tercek (V.P. Commercial and New Business Development, Royal Caribbean Cruises Ltd).

 Οι διεθνείς ομιλητές θα πλαισιωθούν από καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής σκηνής, όπως ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος, TUI Hellas), ο κ. Πάνος Παλαιολόγος  (Πρόεδρος Hotelbrain), ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης (Αντιπρόεδρος, Aegean Airlines), ο κ. Γιάννης Παράσχης (Διευθύνων Σύμβουλος Δ.Α.Α.), ο κ. Στέφανος Ησαΐας (Διευθύνων Σύμβουλος, Enterprise Greece), ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης (Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Dolphin Capital Investors), ο κ. Χρήστος Μεγάλου (Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank), ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης (Διευθύνων Σύμβουλος, ΤΑΙΠΕΔ), ο κ. Αναστάσιος Χωμενίδης (Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.), ο κ. Δημήτριος Μπούχαλης (Professor, Director, eTourism Lab / Deputy Director, International Centre for Tourism and Hospitality Research, Bournemouth University, UK) και η κα. Μαριάννα Σιγάλα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

     Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα & ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, την ατζέντα όπως έχει διαμορφωθεί έως αυτή τη στιγμή, καθώς και την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στο www.seteconferences.gr