Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 01:37

Mirror: Οικονομικές διακοπές της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα

Ένα εκτενές άρθρο με προτάσεις για οικονομικές αποδράσεις της τελευταίας στιγμής δημοσίευσε στην κυριακάτικη έκδοση της η βρετανική εφημερίδα Mirror. Σε αυτές προτείνει και την Ελλάδα, στην κατηγορία κόστους κάτω των 200 λιρών (251 ευρώ).

Στη ίδια κατηγορία με την Ελλάδα είναι και το Μαρακές, ενώ οι ακριβότεροι προορισμοί είναι η Costa del Sol στη Νότια Ισπανία, με κόστος 249 λίρες το άτομο για επτά διανυκτερεύσεις, η Ουαλία (384 λίρες για τέσσερις διανυκτερεύσεις), ο Καναδάς (619 λίρες ανά άτομο, 7 διανυκτερεύσεις), τα Μπαρμπάντος (από 909 λίρες ανά άτομο για 7 διανυκτερεύσεις), η Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας (από 999 λίρες ανά άτομο για 7 διανυκτερεύσεις).

Για την Ελλάδα, η εφημερίδα προτείνει 14 ημέρες διακοπών στη Ζάκυνθο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, με κόστος που αγγίζει τις 185 λίρες το άτομο (232 ευρώ).

Μάλιστα, οι τιμές έχουν υπολογιστεί με πτήσεις από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στις 25 Αυγούστου και τονίζεται ότι υπάρχει δυνατότητα εξοικονόμησης 250 λιρών το άτομο για τέσσερις ενηλίκους που θα ταξιδέψουν μέσω συγκεκριμένου τουριστικού πρακτορείου.

πηγή:news.gr