Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014 02:40

Μπες στη διεθνή καμπάνια “Καλοκαίρι Είναι…”και κέρδισε!

Τους απανταχού λάτρεις του ελληνικού καλοκαιριού προ(σ)καλεί η Marketing Greece, να συμμετάσχουν στη νέα καμπάνια “Καλοκαίρι Είναι...” που ξεκίνησε να “τρέχει” στο διαδίκτυο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η εκστρατεία, έχει στόχο να αναδείξει πως στην Ελλάδα, το καλοκαίρι... “δεν τελειώνει ποτέ!”, μέσα από μια σειρά στοχευμένων δράσεων επικοινωνίας και marketing με θέμα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας.  

Συγκεκριμένα, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου το DiscoverGreece.com καλεί τους χρήστες, μέσω Facebook, να μοιραστούν τις αγαπημένες τους καλοκαιρινές εμπειρίες, αναδεικνύοντας στο τέλος της εκστρατείας τον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει 1 ταξίδι για... όλη την παρέα!  

Εκατοντάδες μοναδικές εικόνες και βίντεο που κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι τόσο μοναδικό θα “φιλοξενηθούν” στο microsite του DisocverGreece.com (summer.discovergreece.com), που διαμορφώθηκε ειδικά για την καμπάνια.  

Η διαδικασία είναι απλή, καθώς το κοινό καλείται να απαντήσει στο ερώτημα “Τι είναι καλοκαίρι για σένα;”!

Οι χρήστες συμπληρώνοντας την φράση “Καλοκαίρι είναι...”, ανεβάζοντας μια φωτογραφία ή ένα video από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και στη συνέχεια με την ανάρτησή της στο timeline του Facebook, μπαίνουν αυτόματα στη κλήρωση.  

Ταυτόχρονα, μέσω της αγγλικής έκδοσης “Summer Means Greece”, το διεθνές κοινό καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε αυθεντικές στιγμές, που αποπνέουν ελληνικό καλοκαίρι και να τις μοιραστεί με τους φίλους του.  

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία, κατόπιν κλήρωσης, να κερδίσουν ένα ταξίδι σε έναν καλοκαιρινό προορισμό και να ζήσουν την μαγεία της Ελλάδας.

πηγή:news.gr