Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014 02:09

Η Lufthansa κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη

Η Lufthansaβραβεύτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά ως “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” στην τελετή των WorldTravelAwards, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 2 Αυγούστου.

Ο Graham E. Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων: "Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, τα World Travel Awards επιβραβεύουν τις εταιρείες που διευρύνουν τα όρια της αριστείας. Σε αυτό το διάστημα η Lufthansa αποτελεί τον ηγέτη στην κατηγορία υψηλού κύρους αεροπορικών εταιρειών, κατακτώντας τον τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη συνολικά επτά φορές και τώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή αναγνώριση από χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, ειδικά αφού η Lufthansa επικράτησε και στην κατηγορία των καλύτερων lounges”.

O Jens Bischof, μέλος του Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines, αρμόδιος για Sales, Product και Marketing, δήλωσε: "Για τα πληρώματα καμπίνας καθώς και για το προσωπικό εδάφους, το βραβείο αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση του έργου τους. Η βελτίωση του προϊόντος μας, ειδικά σε ότι αφορά τις υπηρεσίες και τη φιλοξενία, αποτελεί βασικό στοιχείο του στόχου μας για αυτή τη χρονιά, κάτι που επιβραβεύτηκε με το εντυπωσιακό αυτό βραβείο. Και συνεχίζουμε! Η εισαγωγή της νέας Premium Economy Class και η ακόμα ταχύτερη μετατροπή της Business Class, σε όλα τα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα μας καταστήσει πρωτοπόρους στη βιομηχανία μας. Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας αλλά θα προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους θαυμαστές για τη Lufthansa".