Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 09:56

Νέα υπηρεσία από τη Lufthansa

Έφτασε ο καιρός για διακοπές και ταξιδιωτικά σχέδια. Χρειάζεται να αναζητήσετε πτήσεις, διαμονή ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο και όλα σας φαίνονται πολύπλοκες και εκτενείς διαδικασίες; Η κορυφαία αεροπορική εταιρία της Ευρώπης δημιούργησε για εσάς ένα ηλεκτρονικό εργαλείο για την κράτηση του ταξιδιού σας, εύκολα, γρήγορα και άνετα!

Αρκούν λίγα κλικ και οι έννοιες σας έληξαν. Συνδεθείτε στο LH.com, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα και ετοιμαστείτε για το ταξίδι σας.

Στο LH.com θα εμπνευστείτε για ταξίδια προς ελκυστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να επιλέξετε την πόλη ή τον προορισμό της προτίμησής σας χάρη στον διαδραστικό χάρτη δρομολογίων της Lufthansa (Route Map). Μπορείτε να κάνετε κράτηση πτήσης σε εγγυημένο ναύλο και να πληρώσετε το εισιτήριό σας εντός 48 ωρών. Η προετοιμασία του ταξιδιού είναι ευκολότερη από ποτέ άλλοτε.

Η εφαρμογή της Lufthansa για IOS και Android διευκολύνει τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση, να επιλέξουν το κάθισμα της προτίμησής τους, να πραγματοποιήσουν online check- in ή να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.Παρακολουθώντας συνεχώς τις ανάγκες των πελατών της και προσπαθώντας να εμπλουτίζει διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η Lufthansa προσφέρει πολλές αξιόπιστες επιλογές πληρωμής για ασφαλείς συναλλαγές, ενώ πρόσφατα προσέθεσε τη δυνατότητα πληρωμής με χρεωστικές κάρτες Debit, επιλογή που ήδη τυγχάνει πολύ θετικής αποδοχής από την Ελληνική αγορά.

Συνοπτικά, οι δυνατότητες πληρωμής μέσω LH.com είναι οι εξής: Πιστωτικές Κάρτες: Visa card/ Mastercard/ American Express/ Diners Club/ JCB Card/ AirPlus Company Account/UATP, PayPal: online υπηρεσία παγκόσμιων ηλεκτρονικών συναλλαγών, Και τη νέα υπηρεσία Χρεωστικών καρτών Debit: Maestro, Master Debit, Visa Debit Card, Visa Electron.

Επισκεφθείτε σήμερα το www.LH.com, - τον αξιόπιστο ταξιδιωτικό σας συνεργάτη- και απολαύστε γρήγορες, άνετες, άρτια προγραμματισμένες και πελατοκεντρικές υπηρεσίες.