Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 10:26

H TUI επενδύει σε τέσσερα ελληνικά νησιά

Τα σχέδια του γερμανικού τουριστικού κολοσσού TUI για επενδύσεις στη χώρα μας αποκάλυψε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Τόμας Ελερμπεκ. Μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου ο κύριος Έλερμπεκ είπε ότι η TUI επιθυμεί να αυξήσει την παρουσία της στη χώρα μας μέσω νέων κλαμπ και ξενοδοχείων. "Για να γίνει όμως αυτό θέλουμε να έχουμε σωστούς συνεργάτες, οικόπεδα και ξενοδοχεία, διαφανείς διαδικασίες και ξεκάθαρο πλαίσιο".

Όπως είπε, ο τουριστικός κολοσσός θα επενδύσει περαιτέρω στη Σάμο, την Κάρπαθο, τα Χανιά και τη Θάσο. Ο κύριος Έλερμπεκ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία των επενδύσεων στα μικρά αεροδρόμια της χώρας. "Κάτι πρέπει να γίνει για να ικανοποιηθούν οι πελάτες, όπου υπάρχουν ελλείψεις. Πρέπει να κάνουμε κάτι και πιστεύω ότι κάτι θα γίνει", τόνισε, υπερθεματίζοντας για το ρόλο που καλούνται να παίξουν οι επενδυτές των υπό ιδιωτικοποίηση περιφερειακών αεροδρομίων.

"Η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά, πιστεύουμε ακράδαντα στην Ελλάδα, Griechenland reloaded", είπε χαρακτηριστικά για να δείξει το πόσο πιστεύει η TUI δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

Ν.Β.Ν.

Πηγή: news.gr