Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 00:10

Το Forbes προτείνει Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι

Το Forbes προτείνει Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι

Την δυναμική επιστροφή της Αθήνας στον διεθνή τουριστικό χάρτη καταγράφει με το διθυραμβικό ρεπορτάζ του, το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Forbes. Η απεσταλμένη δημοσιογράφος, Ann Abel, του αμερικανικού κολοσσού καταγράφει τους “10 λόγους για να αγαπήσεις την Αθήνα, αυτό το καλοκαίρι!”

Με την υποστήριξη της Marketing Greece, η δημοσιογράφος παρουσιάζει γωνιές της πόλης, design ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ, τα οποία αποτελούν έναν καλό λόγο για να περάσουν περισσότερο χρόνο οι επισκέπτες της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Όπως εξιστορεί η δημοσιογράφος στο Forbes.com, το οποίο απευθύνεται σε συνολικά 26,3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, με μέσο μηναίο εισόδημα $609.515 “πέρα από τα εξώφυλλα των οικονομικών εφημερίδων, υπάρχει μία πόλη, που σφύζει από ζωή.

Γεμάτη με νέες γωνιές όπου ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει νέα εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, ατελιέ, wine bars καθώς και νέες εμπειρίες περιηγήσεων που καθιστούν τη διαμονή του μια ξεχωριστή εμπειρία”.

Μολονότι η ιστορία, ο αρχαίος πολιτισμός και τα αξιοθέατα αποτελούν παραδοσιακά του βασικούς λόγους των επισκεπτών στην Αθήνα, το Forbes ανακάλυψε τους 10 διαφορετικούς λόγους, καθώς όπως επισημαίνει και η Ann Abel “η Αθήνα έχει τη δική της γοητεία”!

Δείτε το δημοσίευμα του περιοδικού Forbes με ένα κλικ εδώ