Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 00:10

Το Forbes προτείνει Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι

Την δυναμική επιστροφή της Αθήνας στον διεθνή τουριστικό χάρτη καταγράφει με το διθυραμβικό ρεπορτάζ του, το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Forbes. Η απεσταλμένη δημοσιογράφος, Ann Abel, του αμερικανικού κολοσσού καταγράφει τους “10 λόγους για να αγαπήσεις την Αθήνα, αυτό το καλοκαίρι!”

Με την υποστήριξη της Marketing Greece, η δημοσιογράφος παρουσιάζει γωνιές της πόλης, design ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ, τα οποία αποτελούν έναν καλό λόγο για να περάσουν περισσότερο χρόνο οι επισκέπτες της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Όπως εξιστορεί η δημοσιογράφος στο Forbes.com, το οποίο απευθύνεται σε συνολικά 26,3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, με μέσο μηναίο εισόδημα $609.515 “πέρα από τα εξώφυλλα των οικονομικών εφημερίδων, υπάρχει μία πόλη, που σφύζει από ζωή.

Γεμάτη με νέες γωνιές όπου ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει νέα εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, ατελιέ, wine bars καθώς και νέες εμπειρίες περιηγήσεων που καθιστούν τη διαμονή του μια ξεχωριστή εμπειρία”.

Μολονότι η ιστορία, ο αρχαίος πολιτισμός και τα αξιοθέατα αποτελούν παραδοσιακά του βασικούς λόγους των επισκεπτών στην Αθήνα, το Forbes ανακάλυψε τους 10 διαφορετικούς λόγους, καθώς όπως επισημαίνει και η Ann Abel “η Αθήνα έχει τη δική της γοητεία”!

Δείτε το δημοσίευμα του περιοδικού Forbes με ένα κλικ εδώ