Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 10:07

Η Mideast χορηγός στα World Travel Awards

Η Mideast ανέλαβε χορηγός στην πιο λαμπρή γιορτή της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, τα World Travel Awards, τα οποία φιλοξενούνται στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία τους.

Τα World Travel Awards, αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό των «Oscars» της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Είναι μία μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στις καλύτερες ταξιδιωτικές εταιρίες της Ευρώπης και τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη τους.

Μία εκδήλωση η οποία καλύπτεται δημοσιογραφικά από τα μεγαλύτερα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό στερέωμα, με τις ανακοινώσεις των βραβεύσεων να φτάνουν στα πέρατα του πλανήτη.

Ως ένδειξη εκτίμησης προς τον παγκόσμιο αυτό θεσμό και την εκδήλωση στην οποία συμμετέχει η "αφρόκρεμα" της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, η Mideast χορηγεί στους καλεσμένους τις ομαδικές μεταφορές από και προς τα σημεία ενδιαφέροντος που θα επισκεφθούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου καθώς και μία 4ωρη ιδιωτική κρουαζιέρα στο Σαρωνικό κόλπο. Παράλληλα, αποτελεί τον απόλυτο συνεργάτη των καλεσμένων για οποιαδήποτε ταξιδιωτική υπηρεσία χρειαστούν.



Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso στις 2 Αυγούστου, αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο της διοργάνωσης παγκοσμίως καθώς έχει γίνει εξαιρετική δουλειά τόσο από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη, όσο και από τις εταιρίες χορηγούς αυτού του τριημέρου, πάντα σε συνδυασμό με την άριστη υποστήριξη των δημοσίων φορέων που συμμετέχουν.