Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 09:35

Τα World Travel Awards για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Στην Αθήνα από 1 έως 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των παγκόσμιων βραβείων τουρισμού, σύμφωνα με ανάρτηση στο siteτου οργανισμού WorldTravelAwards.

Το πλήρες 3ήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που προσφέρεται με τη συνεργασία του Divani Apollon Palace & Thalasso στους προσκεκλημένους των World Travel Awards - Europe Gala Ceremony 2014 στην Ελλάδα, θα προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων δικτύωσης και εγγυάται να δημιουργήσει αναμνήσεις που κρατούν για μια ζωή.

 

Οι επισκέπτες που θα φτάσουν πριν από το Gala την Παρασκευή 1 Αυγούστου θα βρουν ένα παραδοσιακό καλωσόρισμα με μια σειρά από νόστιμα ελληνικά προϊόντα που προσφέρονται στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Μέσα σε ένα τοπίο με θέα τη θάλασσα και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, η ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές είναι βέβαιο ότι έχει στυλ.

Στις 2 Αυγούστου στους ηγέτες της τουριστικής βιομηχανίας θα προσφερθούν μια σειρά από αξιοζήλευτες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων μιας οργανωμένης ξενάγησης στην ελληνική και μια ιδιωτική επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης - που πρόσφατα ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια απολαυστική θεραπεία spa στο βραβευμένο Divani Apollon Thalasso Spa ή την ευκαιρία να χαλαρώσουν στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

Την Κυριακή 3 Αυγούστου, οι καλεσμένοι μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια κρουαζιέρα γύρω από το Σαρωνικό. Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει ευκαιρία δικτύωσης σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, με απολαυστικά ελληνικά προϊόντα, διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Το γκαλά των World Travel Awards Europe Gala Ceremony 2014 θα λάβει χώρα στις 2 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso σε συνεργασία με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), καθώς και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και θα περιλαμβάνει κορυφαία ψυχαγωγία και την παρουσίαση των πιο πολυπόθητων βραβείων στην τουριστική βιομηχανία.

Πάνω από 2.500 υποψήφιοι ελπίζουν ότι θα εξασφαλίσουν αρκετές ψήφους από τους επαγγελματίες του κλάδου και το τουριστικό κοινό, προκειμένου να κερδίσουν ένα φημισμένο World Travel Award με καταληκτική ψηφοφορία την 23η Ιουνίου.

Ο πρόεδρος των World Travel Awards Graham Cooke, δήλωσε: “Συνεργαζόμενοι στενά με το Apollon Palace & Thalasso, δημιουργήσαμε μια αξιόλογη περιοδεία των ελληνικών αξιοθέατων”- και πρόσθεσε: “Οι υποψήφιοι και οι νικητές που θα παρακολουθήσουν την τελετή καλούνται να επωφεληθούν από τις δωρεάν περιηγήσεις και ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε τους τον Αύγουστο”.

Η κα Νίκη Φωτίου, Marketing & PR Manager του Divani Collection Hotels, πρόσθεσε: “Ο στόχος μας είναι να οργανώσουμε πραγματικά αξέχαστες στιγμές για όλους, που θα μπορούν να τις μοιραστούν. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πραγματική γεύση από Ελλάδα και όλα όσα η Αθήνα έχει να προσφέρει. Ανυπομονούμε να τους καλωσορίσουμε όλους στο ξενοδοχείο μας για την τελετή World Travel Awards Gala Europe 2014”.