Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 08:11

Τα 10 καλύτερα Airbnb του κόσμου - Ανάμεσά τους κι ένα που "βλέπει" Ακρόπολη (pics)

Αν σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι το επόμενο διάστημα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη ρίξει μια ματιά στην Airbnb για διαθέσιμα καταλύματα.

Είτε για να εξοικονομήσεις χρήματα σε σχέση με κάποιο ξενοδοχείο είτε γιατί ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σου ή ακόμη επειδή πας με την παρέα σου και θέλεις να μείνετε όλοι μαζί.

Το συναρπαστικό στην όλη υπόθεση τώρα είναι ότι η πλατφόρμα μόλις έκανε την αναζήτηση μας για καταλύματα πιο εύκολη, όπως αναφέρει το gazzetta.

Συγκεκριμένα, με το λανσάρισμα της επιλογής Guest Favorites, έχει επιλέξει μερικά Airbnb με εξαιρετικές κριτικές, καθιστώντας τα τα πιο αγαπημένα σπίτια στην πλατφόρμα.

Στην τοπ δεκάδα μπορούμε να βρούμε τα πάντα. Από ένα απομονωμένο σαλέ μέχρι ένα διαμέρισμα σε τροπικό δάσος ή ένα μπαλκόνι με την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη.

Σπίτι στην έρημο με σπα, ΗΠΑ

Περιγράφεται ως ένα «boho-scandi μινιμαλιστικό» μέρος για να μείνεις. Αυτό το ήσυχο σπίτι βρίσκεται στην κοιλάδα Yucca Valley της Καλιφόρνια. Διαθέτει υδρομασάζ και φανταστική θέα στην έρημο.

Σπίτι σε ένα γραφικό χωριό της Μαγιόρκα, Ισπανία

Αυτό το υπέροχο σπίτι βρίσκεται στο χωριό Valldemossa, ένα γραφικό μέρος της Μαγιόρκα, το οποίο έχει θέα στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, Serra de Tramuntana.

Απομονωμένο σαλέ στο δάσος, Καναδάς

Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να επισκεφτείς όταν θες πραγματικά να χαλαρώσεις Το «απομονωμένο» που γράφει στον τίτλο του δεν είναι υπερβολή, δεδομένου ότι αυτό το σαλέ δεν διαθέτει καν wifi.

Ιδιωτικό δωμάτιο σε σπίτι, Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτό το υπέροχο σπίτι στο Λονδίνο έχει εξαιρετική αρχιτεκτονική και διακόσμηση, ενώ βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη γέφυρα Putney.

Διαμέρισμα σε τροπικό δάσος, Βραζιλία

Θέλεις να παρατηρείς τα αστέρια από την άνεση του κρεβατιού σου; Λοιπόν, τώρα μπορείς να το κάνεις σε αυτό το απίστευτο διαμέρισμα της Ilhabela. Μπορείς επίσης να θαυμάσειες καταρράκτες, παπαγάλους και φοβερές παραλίες. Αυτό το μέρος βρίσκεται κυριολεκτικά στον παράδεισο.

Σπίτι με θέα στην Τοσκάνη, Ιταλία

Σε απόσταση δευτερολέπτων από την ιστορική Piazza Grande του Montepulciano βρίσκεται ένα όμορφο, σύγχρονο κατάλυμα, που περιγράφεται ως «παράδεισος για τους λάτρεις του κρασιού».

Σπίτι με ιδιωτική πισίνα, Κολομβία

Aυτό το σπίτι στη Σάντα Μάρτα είναι το ιδανικό μέρος για χαλαρές διακοπές για μια μεγάλη παρέα, χάρη στην ιδιωτική πισίνα και τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 10 ατόμων.Υπάρχει επίσης αιώρα και πρόσβαση στην παραλία.

Ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη, Ελλάδα

Η Αθήνα έχει μια θέση στη λίστα με τα καλύτερα του Airbnb, με ένα ρετιρέ ακριβώς απέναντι από την Ακρόπολη να σαρώνει στις κριτικές της πλατφόρμας.

Ιστορικό σπίτι, Ιαπωνία

Χρονολογείται από την περίοδο Edo(1603-1868). Aυτό το απίστευτο σπίτι είναι πραγματικά ένα ταξίδι στην ιστορία, με τον παραδοσιακό σχεδιασμό του, την αχυρένια στέγη και τα τζάκια.

Καμπίνα στη μέση του πουθενά, Αυστραλία

Αυτή η πολυβραβευμένη καμπίνα είναι ένα αρχιτεκτονικό έργο τέχνης, που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας. Άλλο ένα εξαιρετικό σημείο για ξεκούραση, με συνολική βαθμολογία 4.99/5.

➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr