Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 08:07

Big 7 Travel: Οι top πόλεις στην Ευρώπη για single ταξίδια (pics)

H ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel έκανε μια έρευνα για να ανακαλύψει τις 50 καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για να ταξιδέψει κανείς αν είναι single.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα συγκέντρωσε δεδομένα για τη χρήση του Tinder και άλλων εφαρμογών γνωριμιών (Badoo, Lovoo κ.ά.), καθώς και για τη νυχτερινή ζωή κάθε πόλης, ενώ βασίστηκε και στις γνώμες των κατοίκων. Έτσι, προέκυψε η λίστα με τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για singles. Αυτές είναι λοιπόν οι 10 πόλεις όπου έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό ή τουλάχιστον να βγείτε ραντεβού το βράδυ.

Η Βαρκελώνη κατέλαβε την πρώτη θέση ως η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για singles. Η καταλανική πρωτεύουσα είναι μια πόλη νεανική, εξωστρεφής και κοσμοπολίτικη. Η νυχτερινή ζωή της πόλης είναι συναρπαστική και προσφέρει τα πάντα, ενώ, όπως αναφέρει η έρευνα, η Βαρκελώνη είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες του Tinder.

Το Λονδίνο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας. Σύμφωνα με το Big 7 Travel, η αγγλική πρωτεύουσα είναι η Μέκκα για singles. Τα events για ελεύθερους (από γευσιγνωσίες μέχρι μαθήματα γυμναστικής) είναι άφθονα, ενώ το Λονδίνο είναι η πόλη με το υψηλότερο ποσοστό χρήσης εφαρμογών γνωριμιών. Το Βερολίνο – όπου, σύμφωνα με την έρευνα, το 51% του πληθυσμού είναι single - κατέλαβε την τρίτη θέση.

Τελευταία στη λίστα, που περιλαμβάνει συνολικά 50 πόλεις της Ευρώπης, είναι τα Τίρανα, ενώ η Αθήνα βρίσκεται στην 20η θέση. Ακολουθεί η πρώτη δεκάδα με τις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για ελεύθερους ταξιδιώτες.

Το top 20 των ευρωπαϊκών πόλεων για singles:

1. Βαρκελώνη

2. Λονδίνο

3. Βερολίνο

4. Μαδρίτη

5. Πράγα

6. Παρίσι

7. Μάντσεστερ

8. Στοκχόλμη

9. Λισαβόνα

10. Όσλο, Νορβηγία

11. Ρώμη, Ιταλία

12. Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

13. Δουβλίνο, Ιρλανδία

14. Γενεύη, Ελβετία

15. Σεβίλλη, Ισπανία

16. Γλασκώβη, Σκωτία

17. Άμστερνταμ, Ολλανδία

18. Ελσίνκι, Φινλανδία

19. Βρυξέλλες, Βέλγιο

20. Αθήνα

  ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr