Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 08:19

Καραϊβική: Το νησί των τριών στρεμμάτων με τις βίλες που «κόβουν» την ανάσα (pics)

Για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα και αγαπούν τις ιδιωτικές διακοπές, το ιδιωτικό νησί Κάγιο Εσπάντο στο Μπελίζ της Καραϊβικής, τρία μίλια από την ακτή της ηπειρωτικής χώρας είναι η ευκαιρία που ψάχνεε.

Το νησί των τριών στρεμμάτων διαθέτει επτά βίλες σε στιλ μπανγκαλόου, η καθεμία με ιδιωτική πισίνα. Παράλληλα, κάθε βίλα έχει τη δική της αποβάθρα, με δύο ξαπλώστρες, που απλώνεται πάνω στη θάλασσα.

 CREDIT: COURTESY OF THE CAYO ESPANTO ISLAND

Η τοποθεσία είναι τόσο απομακρυσμένη και κάθε βίλα τόσο απομονωμένη που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δούμε κανέναν άλλον επισκέπτη κατά τη διάρκεια της διαμονής μας, ωστόσο θα μας «κακομάθουν» οι premium υπηρεσίες που προσφέρονται. Όλες οι διαμονές περιλαμβάνουν δείπνο κορυφαίας ποιότητας, που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες, ενώ διατίθενται επίσης περιποιήσεις σπα και μασάζ.

 CREDIT: COURTESY OF THE CAYO ESPANTO ISLAND

Και ανάμεσα στη χαλάρωση, το κολύμπι στην πισίνα ή την παραλία, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που σίγουρα θα αρέσουν σε κάθε είδους λάτρη της περιπέτειας. Ακριβώς έξω από τις πόρτες κάθε μπανγκαλόου υπάρχει δυνατότητα για καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα ή ψάρεμα. Επίσης, μπορούμε να επισκεφτούμε σπήλαια, να πετάξουμε πάνω από τον ωκεανό με ελικόπτερο ή να κάνουμε μια περιήγηση με γιοτ.

Η καλύτερη βίλα στο νησί (ή, λίγο έξω από το νησί) είναι η Casa Ventana, ένα μπανγκαλόου πάνω από το νερό με ειδικά κατασκευασμένα έπιπλα, το οποίο επιπλέει στη θάλασσα, αναφέρει το travelandleisure.com.

 CREDIT: COURTESY OF THE CAYO ESPANTO ISLAND

Το Κάγιο Εσπάντο έχει επί του παρόντος αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την Covid-19 και οι βίλες έχουν βραβευτεί με το χρυσό πρότυπο της Μπελίζ για τα υγειονομικά πρωτόκολλά του. Όλοι οι ξένοι ταξιδιώτες στο Μπελίζ πρέπει να έχουν ταξιδιωτική ασφάλιση υγείας, καθώς και να προσκομίσουν αρνητικό τεστ COVID-19 κατά την είσοδό τους.

 CREDIT: COURTESY OF THE CAYO ESPANTO ISLAND

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για διαμονή το νησί μέσω της εταιρείας πολυτελών διακοπών The Nightfall Group.

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr