Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 08:51

Booking: Το Ναύπλιο η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για τους ταξιδιώτες το 2022 (pics)

Booking: Το Ναύπλιο η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για τους ταξιδιώτες το 2022 (pics)
Φωτογραφία instagram: v.icky_ch_07

Για όσους αναζητούν κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τα επόμενα ταξίδια τους, η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων Booking.com δημοσίευσε μια λίστα με τις 10 πιο φιλόξενες πόλεις του κόσμου στο πλαίσιο των βραβείων Traveller Review Awards 2022.

Από νησιά εκτός τουριστικών ραντάρ μέχρι ιστορικές πόλεις, οι 10 προορισμοί της λίστας επιλέχθηκαν για την εξαιρετική φιλοξενία που προσφέρουν, όπως αποδεικνύεται από περισσότερες από 232 εκατομμύρια έγκυρες κριτικές από ταξιδιώτες της Booking.com.

Ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς βρίσκεται μία γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου και από τις ωραιότερες της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, στην τέταρτη θέση της λίστας φιγουράρει το Ναύπλιο.

Το Ναύπλιο είναι η τέταρτη πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο για το 2022, μετά από έρευνα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών της Booking.com όπως εκδηλώθηκαν στις κριτικές τους. Μόλις μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα, η «Νάπολη της Ανατολής» των Ενετών, η πρώτη επίσημη πρωτεύουσα της Ελλάδας, αποτελεί μία από τις ωραιότερες ελληνικές πόλεις, συνδυάζοντας την ομορφιά της θάλασσας με τα μονοπάτια πολιτισμού και ιστορίας.

Το περίφημο Μπούρτζι, η Ακροναυπλία, το Παλαμήδι και η πλατεία Συντάγματος, που περιτριγυρίζεται από ιστορικά κτήρια, είναι μερικά μόνο από τα σημεία του Ναυπλίου που κάθε επισκέπτης θα θελήσει να δει από κοντά, ενώ οι παραλίες και τα σπουδαία αρχαία μνημεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

Δείτε τις 10 πιο φιλόξενες πόλεις στον κόσμο:

1. Matera, Ιταλία

2. Bled, Σλοβενία

3. Taitung, Ταϊβάν

4. Ναύπλιο, Ελλάδα

5. Toledo, Ισπανία

6. Monte Verde, Βραζιλία

7. Bruges, Βέλγιο

8. Nusa Lembongan, Ινδονησία

9. Ponta Delgada (Azores), Πορτογαλία

10. Hoi An, Βιετνάμ

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr