Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 08:40

Μια βίλα που μπορεί να ταξιδεύει στο νερό - Έτοιμη προς ενοικίαση το 2021 (pics)

Μια ιδέα η οποία μάλλον θα αποδειχτεί χρυσοφόρα τον καιρό της πανδημίας είναι αυτή της πλωτής βίλας που πρόκειται να γίνει πραγματικότητα με σχεδιασμό της ELYT Charter Tahiti στο τέλος του χρόνου για να μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες τους πρώτους μήνες του 2021.

Ο λόγος για το «πλοίο-σπίτι» το οποίο θα έχει έδρα την γαλαζοπράσινη λιμνοθάλασσα του Μπόρα Μπόρα, του σημαντικού αυτού τουριστικού προορισμού σε διεθνές επίπεδο - γνωστό και για τα πολυτελή ξενοδοχεία του - και θα κάνει βόλτες στα τυρκουάζ νερά και τον κοραλλιογενή ύφαλο του νησιού.

Η πλωτή αυτή έπαυλη θα έχει μήκος 15,5 μέτρα και θα μπορεί να φιλοξενήσει 8 ανθρώπους σε ασφαλές περιβάλλον. Θα είναι πλήρως επιπλωμένη, διαθέτοντας δύο μπάνια και ένα υπεροπολυτελές σαλόνι στον επάνω όροφο με μοναδική θέα.

Επίσης διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, επίπεδη οθόνη καθώς και μια... ψησταριά. Είναι χτισμένη με οικολογική ευαισθησία, ενώ διατίθεται επίσης με φουσκωτά paddleboards, καγιάκ, εξοπλισμό κολύμβησης με αναπνευστήρα, υπηρεσία θυρωρείου και επιλογή προσωπικού σεφ και πληρώματος.

Οι κρατήσεις ξεκινούν από την 1η Δεκεμβρίου 2020 με μια αρχική τιμή 1.500 ευρώ για κάθε βράδυ και μια μίνιμουμ παραμονή 3 ημερών.

Πηγή: Insider