Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 08:29

Σαντορίνη: Το ελληνικό Airbnb που έχουν εμμονή οι ξένοι ταξιδιώτες (pics)

Δύο αδέλφια, ο Γιώργος και ο Σταύρος, θέλοντας να κάνουν πράξη την αγάπη που έχουν για τη Σαντορίνη και να υμνήσουν την ομορφιά της αποφάσισαν να προσφέρουν στους ταξιδιώτες του κόσμου μια γεύση από το όμορφο νησί των Κυκλάδων μέσω μιας μοναδικής κατοικίας, που βρίσκεται στο Airbnb.

Πρόκειται για ένα σπίτι, που οι χρήστες του Airbnb, ξεχωρίζουν, καθώς βρίσκεται στις κορυφαίες αναζητήσεις.

Σύμφωνα με το Travel + Leisure, το Lava Cave στη Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σπίτια, τον τελευταίο μήνα. Και όχι άδικα, μιας και αναμφισβήτητα η κυκλαδίτικη αύρα και η αισθητική του κάνει τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου να ονειρεύονται να βρεθούν εκεί και να ξυπνήσουν έχοντας «πιάτο» το Αιγαίο.

Η κατοικία έχει τη δική της ιστορία, καθώς το 1875 ήταν το σπίτι ενός ναυτικού. Σήμερα, μετά από πλήρη αποκατάσταση έχει μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικής ομορφιάς σπίτι. Διατηρώντας το παραδοσιακό σπηλαιοειδές, νησιώτικο στιλ του με τους κατάλευκους τοίχους και τη μίνιμαλ αισθητική του.

Πίσω από τη δημιουργία του σπιτιού βρίσκονται δύο αδέλφια ο Γιώργος και ο Σταύρος, οι οποίοι προσέγγισαν τη μεταμόρφωση του χώρου με σεβασμό. Διατηρώντας την «ψυχή» του χώρου, επιδίωξαν και κατάφεραν να συνδυάσουν την παράδοση και το σύγχρονο.

To Airbnb σύμφωνα με το iefimerida είναι παραδοσιακό και κομψό, χωρίς να του λείπει κορυφαία τεχνολογία, στοιχεία που κάνουν τη διαμονή άνετη.

Η σουίτα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι και μπάνιο. Ωστόσο, αυτό που μένει «καρφιτσωμένο» στη μνήμη του κάθε φιλοξενούμενου είναι η βεράντα…

Η όμορφη βεράντα με εσωτερικό-εξωτερικό τζακούζι προσφέρει θέα στην απαράμιλλης ομορφιάς Καλντέρα, με τα χρώματα του ήλιου και του φεγγαριού να χρωματίζουν κάθε φορά, εντελώς διαφορετικά, ουρανό και θάλασσα.

Δείτε την υπόλοιπη λίστα του Travel + Leisure:

Lake Arrowhead Luxury Lakefront Cottage w/ Hot Tub, Waleska, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Luxurious Secluded Romantic Tree House With Hot Tub, Old Fort, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Willow Tree House – Secluded, Unique, Romantic, Νέα Υόρκη

Luxury Glamping Dome #1 - Chimney Rock/Lake Lure, Βόρεια Καρολίνα

Live Oak Tree House at HoneyTree Farm, Τέξας

Cabane Dans les Arbres - Jaccuzi, Βέλγιο

Casa del Árbol Pinochueco (Patagonia): Huasca de Ocampo, Μεξικό

Escape the City to The Extraordinary Tree House, Ντάλας

Unique Glamping Experience Near Ely & Cambridge: Sutton, Ηνωμένο Βασίλειο