Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 08:30

Cosmopolitan: Δύο ελληνικοί προορισμοί στις top προτάσεις για το Σεπτέμβριο (pics)

Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα φιγουράρει τις περισσότερες φορές -όλες τις εποχές του χρόνου- σε αφιερώματα περιοδικών και ιστοσελίδων για διακοπές, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαίους προορισμούς.

Ο ηλιόλουστος καιρός, οι ζεστές θερμοκρασίες, η φιλοξενία και το φαγητό αποτελούν ένα αξεπέραστο μείγμα για τους ταξιδιώτες.

Γι' αυτό, άλλωστε, αναγνώστες διεθνών ιστοσελίδων δεν ξεχνούν τις ελληνικές ομορφιές, όταν καλούνται να μιλήσουν για αγαπημένους προορισμούς.

Το αμερικανικό Cosmopolitan θέλοντας να κάνει τους αναγνώστες του να ταξιδέψουν, αποφάσισε να επιλέξει τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών για το Σεπτέμβριο. Τόπους που η θερμοκρασία παραμένει υψηλή και ο ήλιος λάμπει. Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα έχουν επιλεχτεί δύο Ελληνικοί.

Αθήνα

Η ελληνική πρωτεύουσα δεν θα μπορούσε να λείπει. Η κοσμοπολίτικη καρδιά της Ελλάδας, η οποία φιλοξενεί την Ακρόπολη και το Ναό του Ποσειδώνα, είναι ένα απλό ταξίδι με αεροπλάνο. Είτε είστε ειδικός στην αρχαιολογία, είτε την αγαπάτε, στην Αθήνα θα την απολαύσετε.

Ρόδος

Ολοι χρειάζονται λίγο από τον ελληνικό ήλιο στην ζωή τους και στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου κατοικούν ιστορία, πολιτισμός και φύση. Η Ρόδος είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη μεσαιωνική στην Ευρώπη. Μάλιστα, προτείνει βόλτα στη διάσημη κοιλάδα των πεταλούδων, εάν θέλετε κάτι παραπάνω από ήλιο και θάλασσα.

Την σχετική λίστα συμπληρώνουν τα ακόλουθα μέρη:

Ίμπιζα, Ισπανία

Φουερτεβεντούρα, Κανάρια Νησιά

Κανκούν, Μεξικό

Σαλ, Πράσινο Ακρωτήρι