Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 08:15

Ιndependent: Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για φθινοπωρινές διακοπές στην Ευρώπη (pics)

Tην τιμητική του έχει το πανέμορφο νησί της Τήνου καθώς η βρετανική εφημερίδα «Independent» το προτείνει στους τουρίστες της τελευταίας στιγμής ως έναν μαγευτικό προορισμό.

«Εάν σκέφτεστε να κάνετε διακοπές τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν πολλά μέρη στην Ευρώπη για να παρατείνετε το καλοκαίρι», γράφει το επίμαχο δημοσίευμα προτείνοντας πρώτη και καλύτερη την Τήνο.

Το ελληνικό νησί φιγουράρει στην κορυφή της λίστας της βρετανικής εφημερίδας. Τον Σεπτέμβριο, η μέση θερμοκρασία στην Τήνο φθάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου, σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα.

«Η Ελλάδα έχει μάλλον το μονοπώλιο όταν πρόκειται για τον καλοκαιρινό ήλιο, για βάσιμους λόγους. Το μικρό κυκλαδίτικο νησί της Τήνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη Μύκονο, είναι διάσημο για το προσκύνημα στην Παναγία τον Δεκαπενταύγουστο», προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

Δεύτερος καλύτερος προορισμός για τις διακοπές του φθινοπώρου είναι η Τουλούζη στη Γαλλία με τον υδράργυρο να φθάνει τους 19 Βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθούν το Σπλιτ της Κροατίας , που ηρεμεί το φθινόπωρο με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν τη μεσαιωνική πόλη, τις πλατείες και τους παραθαλάσσιους περιπάτους, το Πόρτο στην Πορτογαλία, η Μαγιόρκα στην Ισπανία και η Βαλέτα στη Μάλτα.

Τη λίστα της βρετανικής εφημερίδας «Independent» συμπληρώνουν η πόλη Φες στο Μαρόκο, η Σικελία στην Ιταλία, και τα Τίρανα στην Αλβανία.

Δείτε αναλυτικά την σχετική λίστα:

Τήνος 

Τουλούζη

Σπλιτ

Πόρτο

Μαγιόρκα

Βαλέτα

Φες

Σικελία

Τίρανα