Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 08:40

Airbnb: Αυτό είναι το δημοφιλέστερο κατάλυμα (pics)

Με αναμονή για εύρεση ελεύθερης διαθεσιμότητας εννέα μήνες και συνολικά 500.000.000 ανθρώπους να την έχουν επισκεφτεί έως σήμερα, μία καλύβα στην Καλιφόρνια αποτελεί το πιο διάσημο κατάλυμα της Airbnb.

Παρόλο που τις τελευταίες ημέρες η πλατφόρμα κράτησης διαμερισμάτων και κατοικιών προωθεί την πιο πολυτελή εκδοχή της, οι επισκέπτες της συνεχίζουν να επιλέγουν παραδοσιακά καταλύματα που τους προσφέρουν μια αυθεντική και μοναδική εμπειρία ζωής.

Ένα από αυτά είναι και το Mushroom Dome Cabin, στη μέση του πουθενά στο δάσος στη Βόρεια Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Πρόκειται για μια ξύλινη καλύβα σε σχήμα μανιταριού (κάτι που μαρτυράται και από την ονομασία του) που μέχρι στιγμής έχει φιλοξενήσει μισό εκατομμύριο ταξιδιωτών ανά τον κόσμο, διαθέτει 1.330 κριτικές ενώ έχει πάρει και πέντε αστέρια αναφορικά με την τοποθεσία, την καθαριότητα και την αξία του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της, η αναμονή για να βρει διαθεσιμότητα κάποιος είναι περίπου εννιά μήνες, ενώ το αντίτιμο που θα χρειαστεί να πληρώσει κανείς για ένα βράδυ στο… «μανιταρόσπιτο» ξεκινάει από τα 115 ευρώ.