Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 11:33

Εvora Suites & SPA: Ένα μαγικό καταφύγιο που σέβεται το περιβάλλον

Περίπου 5 λεπτά από το κέντρο της Evora το οικολογικό θέρετρο Evora Suites & Spa αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης. Αγκαλιασμένο από αιωνόβιο ελαιόδεντρα, πουρνάρια και φελλό το Evora Suites & Spa αποτελεί πρότυπο οικολογικού ξενοδοχείου.

 αρχιτέκτονας του ξενοδοχείου είναι ο Jose Carlos Crus, ο οποίος χρησιμοποίησε ως κύριο υλικό στην κατασκευή το κτιρίου τον φελό. Όλες οι εξωτερικές επιφάνειες του κτιρίου είναι καλυμμένες με φελλό λειτουργώντας ως θερμική και ακουστική μόνωση.

Διαθέτει 56 ιδιωτικές σουίτες από 70m2 η κάθε μία με μοντέρνες γραμμές και στοιχεία που σε χαλαρώνουν. Λευκό χρώμα στους τοίχους,  μπες-καφέ καναπέδες και κουρτίνες και υπέροχα κάδρα στους τοίχους με έντονα χρώματα.


Στο εστιατόριο Restaurant Cardo με μαγευτική θέα μπορεί κανείς να απολαύσει μεσογειακές και πορτογαλικές γεύσεις με τα πιο φρέσκα υλικά φτιαγμένα από έμπειρους σεφ.


Το Ecorkspa του ξενοδοχείου διαθέτει εσωτερική πισίνα και χαμάμ καθώς και μια τεράστια ποικιλία από θεραπείες spa για να σας διεγείρουν τις αισθήσεις και να σας χαλαρώσουν.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Γιάννης Παναγόπουλος

johnpana@hotmail.gr