Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 08:44

Χάρπερ, μια ταξιδιώτισσα μόλις 6 μηνών - Εχει πάει σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ (Βίντεο+φωτογραφίες)

Σε λίγα χρόνια, όταν θα έχει μεγαλώσει, η Χάρπερ- λογικά- δεν θα θυμάται τίποτα από όλα αυτά. Κι όμως, στους πρώτους έξι μήνες της ζωής της επισκέφθηκε και τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

Οταν έφτασε με τους γονείς της στο Βερμόντ, τον τελευταίο σταθμό του ταξιδιού τους, η Χάρπερ έγινε η νεαρότερη που έχει πάει σε όλες τις πολιτείες. Η Σίντι και ο Τριστάν, οι γονείς της, δεν άκουσαν όσους τους έλεγαν πως είναι πολύ κουραστικό και καθόλου διασκεδαστικό το να ταξιδεύει κανείς με ένα μωρό. Το τόλμησαν. «Και περάσαμε υπέροχα!», λένε.

Το ζευγάρι αξιοποίησε την άδεια μητρότητας για να πραγματοποιήσει αυτή την... τεράστια βόλτα, την οποία κατέγραφαν στα social media.

«Δεν είμαστε ανόητοι, ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να θυμάται τίποτα. Αλλά ελπίζαμε ότι περνώντας τόσο χρόνο μαζί της τους πρώτους μήνες της ζωής της θα την κάνουμε να νιώσει ότι την αγαπούν πολύ και πως αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο στενή και δυνατή σχέση μαζί της τα επόμενα χρόνια», δήλωσε στο BBC η μητέρα της μικρής.

Υπήρχαν και εκείνοι που τους επέκριναν για την επιλογή τους να κάνουν τόσο μεγάλο ταξίδι με ένα τόσο μικρό μωρό. «Ξέρουμε ότι κάποιοι ανησυχούν ότι είναι πολλές ώρες στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, πως δεν ξεκουράζεται, δεν πηγαίνει στον γιατρό ή δεν εμβολιάζεται. Τα σκεφτήκαμε όλα αυτά πριν φύγουμε και κάναμε καλή δουλειά ώστε να τα αντιμετωπίσουμε», απαντά η Σίντι.

Οσο για το τι ελπίζουν να πετύχουν με όλα αυτά τα χιλιόμετρα; Να μεγαλώσουν ένα παιδί με το αίσθημα της περιπέτειας και της περιέργειας, αλλά κυρίως που θα ξέρει ότι θα μπορεί να κάνει τα πάντα.