Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 10:47

Ενοικιαζόμενα τύπου AirBnB αποκλειστικά για γυμνιστές - Ποιο βρίσκεται στη Μεσσηνία

Ο γυμνισμός και η ελευθερία που προσφέρει κερδίζει έδαφος με γοργούς ρυθμούς παγκοσμίως.

Είναι μία τάση που έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις ακόμα και σε μέρη όπου παραδοσιακά... τα μαγιό μένουν στις τσάντες. Ο γυμνισμός είναι αρκετά διάσημος και μεταξύ οικογενειών, οι οποίες βρίσκουν και άλλους ομοϊδεάτες και ταξιδεύουν σε μέρη ανά τον κόσμο για να μπορέσουν να βουτάνε στη θάλασσα τελείως ελεύθεροι.

Πλέον υπάρχει και η αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να κλείσει ένα κατάλυμα και να το συνδυάσει με τον γυμνισμό. Το NaturistBnB είναι ουσιαστικά ένα Airbnb για γυμνιστές.

Το CNN μίλησε με τους δημιουργούς της πλατφόρμας, τον Πέτρι και τη Μίνα, οι οποίοι αγανακτούσαν που δεν μπορούσαν να βρουν ένα σπίτι που να επιτρέπεται ανοικτά ο γυμνισμός. «Σκεφτήκαμε πως θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον αν υπήρχε μία πλατφόρμα όπου μπορούσες να κάνεις κράτηση, σαν το Airbnb, αλλά συμπεριλάμβανε και τον γυμνισμό. Έτσι πλέον η ιστοσελίδα μας στοχεύει στον τρόπο ζωής που κάνουν οι γυμνιστές», σχολίασε ο ίδιος.

Η σελίδα είναι καινούργια στον κόσμο του διαδικτύου, ωστόσο, ήδη έχουν βρεθεί καταλύματα για γυμνιστές σε Λονδίνο, Άμστερνταμ και Νέα Υόρκη.

Ο γυμνισμός, όμως, σύμφωνα με τους ιδρυτές της πλατφόρμας έχει κάποια στάνταρ αλλά και κάποιους κανόνες. Για παράδειγμα, ένα ιδανικό σπίτι για γυμνιστές είναι αυτό που έχει μεγάλο κήπο χωρίς άλλες οικίες γύρω του.

Και επειδή αρκετές φορές ο γυμνισμός έχει ταυτιστεί με το ελεύθερο σεξ, ο Πέτρι και η Μίνα αναφέρουν ότι οι επισκέπτες θα πρέπει να κάθονται πάνω σε πετσέτα όσο είναι γυμνοί, ενώ άλλος ένας περίεργος κανόνας του NaturistBnB είναι ότι συμβουλεύει τους γυμνιστές να κοιτάζονται μόνο στα μάτια, καθώς οι χώροι δεν προορίζονται για σεξ, αλλά για όσους απολαμβάνουν να κυκλοφορούν γυμνοί.

Σπίτια για γυμνιστές και στην Ελλάδα

Σε περίπτωση που κάποιος περιηγηθεί στην πλατφόρμα του NaturistBnB θα δει ότι υπάρχουν καταλύματα και στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για βίλες, κατάλληλες για γυμνιστές, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

Μάλιστα, το NaturistBnB έχει ρίξει τα "δίχτυα" του και στο νομό Μεσσηνίας, καθώς βάση αναζήτησης προτείνεται το Fig Leaf Villas στο Καλαμάκι, μία από τις πιο όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες της Κορώνης.

Να σημειωθεί πως μερικοί ιδιοκτήτες των σπιτιών που νοικιάζονται στην Ελλάδα, έχουν βγάλει ακόμη και γυμνές φωτογραφίες τους στην πλατφόρμα διαφημίζοντας το σπίτι τους, όπως γίνεται και με τα περισσότερα σπίτια που υπάρχουν στο NaturistBnB.